Епизод 14, сезон 5 на Столичани в повече – финал, видео

Нов мъж в живота на Йовка, предложение за брак за Рангел и просветление за отец Григорий бележат финала на пети сезон на „Столичани в повече”по bTV

В сряда вечер, в последния епизод от пети сезон на „Столичани в повече” по bTV, разочарованията и най-вече изненадите ще вземат връх в емоционалното ежедневие на жителите на Извор.

Най-тежки за преодоляване са събитията в семейство Лютови. Славея е бясна, че бъдещето й в политиката е провалено още преди да е започнало, а причината е съпругът й Йордан и неговото минало. Не стига това, ами Спас разбира, че няма как Кипър да бъде негов син. Вбесеният съпруг и семейството му взимат отговорното решение – Йовка трябва да напусне дома им.  Другият син на Лютови – Андрей – вече е в процес на развод с бившата си съпруга, но и в началото на нова интимна връзка със своята колежка Дарина. Пред какви въпроси са изправени членовете на сем. Лютови ще стане ясно в сряда вечер от 21.00 часа по bTV.

При Чеканови ситуацията придобива ново измерение. Ако доскоро Гълъбина е била щастлива със своята нова любов Пацо, то сега тя е тази, чийто живот се срива. Доскорошната г-жа Чеканова хваща Пацо в лъжа и разбира за оттеглената молба за развод. Ще стане ясна и защо той отказва секс с нея и каква е ролята на Зоя. В същото време Рангел среща уникална млада и перспективна дама, която ще му направи предложение за брак. Коя е тя и ще се уплаши ли Рангел, зрителите на bTV ще видят в последния за сезона епизод на „Столичани в повече”.

Съдбата на отец Григорий също ще се промени. Срещите на духовника с Господ стават все по-чести, а знаците, които той му изпраща – все по-ясни. На кого и как ще помогне Гришата и как това ще се отрази на живота в Извор ще стане ясно в шести сезон на „Столичани в повече”.

Гледай видео запис от епизода онлайн