Епизод 2 на Под прикритие 5, 27.03.2016 + видео

Началото на пети сезон на най-гледания български сериал – Под прикритие беше най-очакваното събитие в родния ефир за 2016 година, информира TVNovini.com. Старта на новия сезон напълно оправда очакванията на феновете. Първият епизод на гангстеркия сериал е гледан над 100 000 пъти в рамките на 48 часа в един от най-посещаваните български сайтове за видео споделяне.

Трейлър на епизод 2 от сезон 5

Жив ли е Джаро?

Това може би е най-интересният фрагмент около този сезон. В първият епизод видяхме как Ния Туджарова звъни на непознат номер и там се чува гласа на баща й – Джаро. Дали той е жив или това е записано съобщение от типа на „Ако слушаш това значи съм умрял, сега трябва да направиш нещо….“. Това ще разберем в следващите епизоди на пети сезон.

А може ли Ния да се намеси в бизнеса на Иво след като чуе какво е имал да й казва нейния баща? Тази история също ще се разплете в следващите епизоди. Припомняме, че Джаро беше застрелян от Комисар Попов, за което си деяние той се призна за виновен пред съда.

Новите лица

В първият епизод на пети сезон се появи един нов персонаж. Това е криминалният психолог – Яна Танева. Като за начало тя не беше взета насериозно от колегите си в отдела. Но накрая на епизода се видя, че тя има хъс и желание за работа, след като беше работила цяла нощ над случая с убийството на Бардем. В трейлъра за вторият епизод се вижда как Танева разпитва Куката. Ще успее ли да направи точен психо анализ на заподозрените и ще стигне ли тя до извода, че отговорен за убийството е Росен Гацов – Куката? Ще разберем в следващите епизоди на пети сезон.
Друго интересно събитие около психолога Танева е, че може би между нея и Мартин ще се заплетат любовни интриги. Но това времето ще го покаже.

Новото ченге под прикритие

В края на миналия сезон се оказа, че Ерол е под прикритие при Фарук. Разбра се, че той е внедрен там от Попов. Който след като се призна за виновен за убийството на Джаро изпадна в нервна криза. Дали това не е нова конспирация от страна на опитния разследващ полицай или наистина психическото му състояние се влошава. Това също ще се разбере с напредване на времето.
Мартин става шеф на отдела и респективно на Ерол, но най-вероятно двамата събратя по съдба няма да успеят да се сработят и един от тях ще мине от другата страна на закона. Свидетелство затова твърдение говори началото на сезона. Там се вижда, че има престрелка между двамата и Мартин е уцелен от по-младия си колега.

Гледай видео запис от епизода онлайн – тук, тук или тук

Инфо: TVNovini.com