Епизод 5 сезон 2 на Фамилията от bTV

Борис прави „мокра поръчка” в петия епизод от втория сезон на „Фамилията – на 3 ноември от 20:00 часа по bTV

В петия епизод от втори сезон на драмата „Фамилията” по bTV, на 3 ноември от 20:00 часа, Стефан Марков ще приложи умението си да блъфира, за да си върне доверието на Арнаудови, а чрез тях и да се приближи към истината за съдбата на Ива. Журналистът продължава търпеливо, стъпка по стъпка, да работи по случая, а до него неотлъчно е приятелят му Абдул.

Междувременно Борис Арнаудов, изнервен от предизборната кампания и бизнес ангажиментите си, ще стигне до крайност и ще поръча „затварянето на устите” на всички свидетели от Клисура. Главата на фамилията ще се срещне и с амбициозната студентка по журналистка Габи, на която ще отправи примамливо, но и заплашително предложение.

В неделя, 3 ноември, от 20:00 часа, зрителите ще разберат дали Виктор и жена му Диана успяват да овладеят сложните си взаимоотношение или поне да ги прикрият от останалите. Стефан продължава да получава послания и улики по казуса „Ива” от мистериозни личности. Какви са те и ще го доведат ли до любимата му, зрителите ще разберат във „Фамилията” – на 3 ноември от 20:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн

 
По темата: , ,