Епизод 54 на Част от мен, 09.05.2016 + гледай онлайн: Елиф спасена от Максут

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Информация на Теленовелас Новини:

Дефне отива на посещение при Елиф. Там тя научава от Гюлсюм за трагедията, сполетява семейство Юрокхан.

Султан обвинява семейството за загубата на дъщеря си.

Кахраман съзерцава морето и си спомня чудесните моменти, които е имал с Елиф след раждането на бебето. Вечерта Назлъ отива при него. Споделя колко й е мъчно за сестра й. Кахраман обещава, че ще намери Елиф и ще я доведе у дома. Той все още не вярва, че Елиф е загинала при катастрофата. От полицията го молят да ги остави да си свършат работата на спокойствие. Претърсили цялото крайбрежие, те все още не са открили тялото на момичето. Кахраман се разпорежда да му намерят Максут.

Вейсел съобщава на братовчед си за смъртта на Елиф. Максут отново побеснява.

Айше дава на Султан сутрешния вестник. Жената прочита заглавието. От там разбира, че дъщеря й е загинала.

Ибрахим също чете статията. Научава, че не са намерили нито трупа на шофьора, нито на сестра му. Заканва се да убие и Султан и Назлъ.

Максут също вижда написаното в пресата. Пред Вейсел той се прави на отчаян – окайва се, че е загубил любимата си, без дори да я докосне.

Кахраман отива при сина си. Говори за майка му.

Султан отчаяно пита сватята си дали наистина Елиф е мъртва. Къймет се опита да я успокои, но не дава надежди, че момичето е живо. Единствено Кахраман дава кураж на старата жена.

Полицията иска да обяви Елиф и шофьорът за изчезнали.

Кахраман стои на брега, спомняйки си за съпругата си.

След 10 дни…

Кахраман все още не губи надежда, че жена му е жива. Хората му съобщават, че са открили Максут.

Вейсел се съмнява в братовчед си, предвид поведението му. Максут се оправдава, че се държи така, заради мъката, която изпитва. Вейсел се прави, че му вярва, но вече си има едно наум.

Султан е в имението, за да види внука си. Забелязва Дефне. Старицата пита Къймет каква работа има бившата й снаха около детето… Предупреждава Дефене да стои далеч от Топрак.

Кахраман вдига скандал на Максут. Заплашва го, че ако е замесен в убийството на Елиф, няма да го остави жив. Максут отрича категорично. Обвинява Кахраман, че не е опазил жена си.

Елиф лежи в една от стаите в къщата на Максут. Една медицинска сестра се грижи за нея…

Оказва се, че минути след катастрофата Максут се е хвърлил в морето и е спасил любимата си, след което я е завел в болница. Елиф бива ежедневно посетена от лекуващ лекар.

Комисарят съобщава на Кахраман, че са открили трупа на шофьора. Полицията установява, че по колата е стреляно и че катастрофата не е случайност.

Лекарят съобщава на Максут, че състоянието на Елиф не е стабилно и има вероятност тя да получи амнезия.

Дефне се грижи за Топрак. Наема дори бавачка.

Вейсел продължава да се съмнява в братовчед си. Той не може да разбере поведението му… Отново започва да го разпитва. Максут изпраща Вейсел в Хатай за няколко дни.

Султан не иска бавачка, наета от Дефне, да се грижи за Топрак. Вдига скандал в имението. Заплашва Къймет, че ще си вземе внука и повече никой няма да го види.

Полицията продължава да издирва трупа на Елиф. Кахраман е наел частни екипи водолази. Дори гранична полиция се включва в търсенето… Шансът да намерят момичето от ден на ден става все по-малък. Зия моли сина си да се откаже и да приеме, че Елиф е загинала. Кахраман упорито продължава да вярва, че жена му е жива.

Вейсел започва да разпитва охраната за плановете на братовчед му. Гардовете обаче не му доверяват нищо. Той все повече се съмнява в лоялността на Максут.

Дефне предлага пари на Ибрахим, за да замине от Истанбул. Той отказва с оправданието, че не е приключил с отмъщението си.

Кахраман заявява на майка си, че не иска бавачка да се грижи за сина му – детето и без това си има две баби, а Султан ще го пази като зеницата на окото си. Моли Къймет да подготви стая, в която да се нанесат Султан и Назлъ.

Къймет е против семейството на Елиф да се премести в имението. Шюкран я подкрепя. Разказва всичко това на съпруга си. Якуб уверява жена си, че скоро именно той ще командва всичко и всички. Мъжът е сигурен, че ще изкара добри пари от биоземеделието…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук