Епизод 55 на Част от мен, 10.05.2016 + гледай онлайн: Елиф крещи парализирана

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Информация на Теленовелас Новини:

Кахраман разпитва Дефне за шофьора й. Тя му заявява, че го е уволнила.

Вейсел разглежда къщата на Максут. В една от стаите на долния етаж се чува музика. Той влиза и вижда Елиф заедно с медицинската сестра…

Кахраман продължава да разпитва за Ибрахим. Поръчва на хората си да го открият.

Султан идва на посещение при внука си. Къймет я лъже, че баща му го е завел на разходка. Жената не вярва на думите й.

Обаждат се на Кахраман с информация за адреса на Ибрахим. Мъжът се готви да се срещне с него, но Джелял го разубеждава. Моли приятеля си да отиде сам. Кахраман се съгласява.

Вейсел вдига скандал на братовчед си. Пита го какво прави Елиф в къщата. Максут му отговаря, че е спасил любимата си от смъртта. Разказва на Вейсел цялата история.

Джелял отива на посочения адрес, но не намира никого… Разбира от комшиите, че Ибрахим си е тръгнал от апартамента. Джелял съобщава на приятеля си резултата от хайката. Кахраман все още вярва, че Елиф е жива, и не може да приеме, че всичко, което се е случило преди катастрофата, е случайно. Изброява куп нелогични неща, станали след инцидента… За особено съмнително Кахраман посочва изчезването на шофьора на Дефне.

Султан е бясна, че Къймет не я пуска при бебето. Айше и Назлъ се опитват да я успокоят, но жената не ги слуша.

Кахраман кара да проучат кой е звънял на Елиф преди тя да излезе с колата.

Лекарят преглежда болната. Съобщава, че има голям шанс да загубят Елиф. Максут реагира остро. Заплашва доктора, че ако любимата му умре, ще го убие.

Залавят приятел на Ибрахим от затвора. Той доверява на Кахраман, че е дал оръжие на Ибрахим, но след това не го е виждал. Джелял отново предлага помощ на приятеля си. Обещава му да намери Ибрахим.

Султан отново отива във вилата при Топрак. Къймет я гони. Двете жени се скарват. Зия се намесва и прави забележка на съпругата си.

Джелял продължава да търси Ибрахим. В кафенето се запознава с друг негов приятел. Охраната съобщава на Кахраман, че са намерили собственика на мобилния номер, с който последно е разговаряла Елиф, но се оказва, че картата е купена на името на мъртвец. Зия случайно дочува разговора на сина си. Кахраман му споделя своите опасения… Старецът го съветва да поиска помощ от полицията, която разследва случая, но синът му е против.

Дефне е с бебето. Кахраман отново я моли за помощ, но тя е против. Заявява, че не знае нищо за Ибрахим.

Дефне предупреждава бившия си шофьор, че Кахраман е тръгнал по следите му. Ибрахим отново бяга. Охранителят веднага докладва на Кахраман, че са открили въпросния човек. Ибрахим забелязва, че го следят, и слиза от таксито, пресичайки булеварда. Озовава се обаче пред колата на Кахраман… Охраната залавя Ибрахим. Тогава той си признава, че е убил Елиф. Кахраман вади пистолет. Зия пристига. Ибрахим заявява защо е убил Елиф. Кахраман побеснява и иска да застреля убиеца на жена си, но Зия го спира.

Родителите на Кахраман го съветват да приеме, че Елиф е мъртва…

Семейството прави панихида на Елиф. Кахраман стои навън, потънал в мъка, мислейки за загубата на своята любима.

Елиф се събужда и промълвява името на Кахраман…

Сестрата съобщава на лекаря и Максут, че пациентката е дошла в съзнание.

Максут се радва… Елиф разбира, че е парализирана. Крещи да извикат Кахраман…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук