Епизод 56 на Част от мен, 11.05.2016 + гледай онлайн: Операция на Елиф

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Информация на Теленовелас Новини:

Султан се нахвърля върху Дефне. Обвинява я за убийството на Елиф. Дефне се оправдава, че истинският убиец е вече в затвора. Двете се спречкват. Джелял и Зия чуват врявата и се намесват. Султан проклина цялото семейство Юрокхан. Дефне се прави на жертва. Оправдава се, че не е знаела що за човек е Ибрахим, и изтъква, че го е уволнила. Зия посочва това като основна грешка на Дефне…

Лекарят предлага Елиф да бъде преместена в специализирана клиника. Максут не се съгласява. Заплашва доктора и настоява любимата му да се лекува в къщата. Лекарят е непреклонен. Оставя съдбата на младата жена в ръцете на Максут.

Сестрата заявява на болната, че е била в кома цели два месеца и половина. Елиф се притеснява за Топрак. Моли жената да се свърже с Кахраман. Медицинската сестра не отвръща на молбите на пациентката.

Джелял се опитва да успокои приятеля си. Кахраман му споделя за болката и отчаянието си. Убеден е, че е изгубил половината от себе си, а живота му е разбит на парчета…

Кахраман все още се надява Елиф да е жива, и предприема последна инициатива – да наеме частен детектив, който да я открие.

Елиф моли Максут да я върне при семейството й. Той отказва и й се обяснява в любов. Максут предлага да откара любимата си в болница, но при условие да се държи кротко. Елиф продължава да крещи за помощ.

Вейсел отново припомня на братовчед си, че Елиф не го обича. Максут е убеден, че момичето ще го обикне с течение на времето… Той все още не може да реши дали да отведе Елиф в болница.

Вейсел предупреждава братовчед си, че ако Елиф разкаже всичко на лекарите там, има опасност и двамата да влязат в затвора. Максут заплашва Елиф, че ако не си мълчи, ще убие нея, сина й и Кахрман и накрая ще се самоубие.

Елиф отново моли медицинската сестра за помощ, но жената пак отказва. Максут споделя с лекаря своя план за лечение на болната. Разпорежда се да направят нова лична карта на Елиф, с която тя да се представя пред служителите в лечебницата.

Кахраман наема частен детектив, който да открие Елиф.

След 20 дни…

Настаняват Елиф в болница. Максут отново предупреждава всички да си мълчат. Иначе ще бъдат убити… В клиниката лекуващият лекар събира екип за операция.

Кахраман възлага на частен детектив ново разследване на инцидента.

Султан е на посещение при внука си. Моли Къймет да не го крие от нея. Шюкран споделя със свекърва си опасенията си, че майката на Елиф може да е полудяла от мъка. Къймет се стряска и решава да не оставя баба и внуче сами.

Елиф успява да даде номера на Кахраман на една от лекуващите сестри в болницата. Моли жената да се обади и да съобщи, че тя е жива и че Максут я отвлякъл. Сестрата дава листа на Максут. Той се оправдава, че съпругата му е изгубила ума си, но я обича толкова много, че не иска да я затваря в психиатрия…

Отвеждат Елиф в операционната…

Дефне продължава да се грижи за Топрак. Споделя със Зия за обичта си към детето. Бившата снаха пита възрастния човек дали би одобрил един нов брак между нея и Кахраман. Зия отговаря, че няма да се меси в живота на сина си, но е на мнение, че раната от загубата на Елиф е твърде голяма за подобна прибързана стъпка. Къймет дочува разговора. По-късно старицата убеждава Зия, че Дефне не е с всичкия си, и съветва съпруга си да не се меси.

Елиф излиза от операцията, но е все още под упойка. Лекарят съобщава, че резултатът от интервенцията ще стане ясен едва когато пациентката се събуди. Той заявява на Максут, че Елиф е парализирана, но поне ще може да сяда и да се движи с количка. Като алтернатива лекуващият посочва лечение с физиотерапия, което обаче няма да доведе до пълно възстановяване.

Детективът открива записите от камерите в района на инцидента…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук