Епизод 57 на Част от мен + гледай онлайн, 12.05.2016: Елиф в клиника в Швейцария

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Информация на Теленовелас Новини:

Елиф отново настоява да се свърже с Кахраман. Тя се надява, че съпругът й ще я измъкне. Сестрата упорито отказва да й помогне, но Елиф решава да направи всичко и да се обади на Кахраман.

Бебето плаче. Дефне става да се погрижи за него, но Султан я спира. Отново й намеква, че тя е виновна за смъртта на Елиф. Султан си мечтае да вземе за една нощ внука си при нея. Дефне й казва, че няма от какво да се страхува. Другите ще са съгласни момчето да гостува в дома на баба си. Султан се вдъхновява от идеята да отидат у тях заедно с детето. Дефне обещава да каже на Къймет и останалите от семейството. Назлъ се опитва да спре майка си, но Султан е щастлива и не й обръща внимание.

Вейсел докладва на Максут, че са открили телефонния номер, от който са се обадили в полицията за инцидента. Упреква братовчед си, че не е трябвало да звъни на властите, защото сега могат да го хванат.

Къймет търси вниука си. Не го намира в стаята и вдига всички на крак. Паникьосва се, че Султан може да е отвлякла детето.

Детективът Азис докладва на Кахраман и Джелял, че записите от камерите в района на инцидента от този час са изтрити. Кахраман се осъмнява, че има някой замесен в тази работа.

Къймет е притеснена за детето. Дефне казва пред всички, че нищо не е видяла. Зия се опитва да овладее паниката. Казва на жена си, че Султан е баба на детето и нищо няма да се случи с него. Освен това в къщата има камери и охрана, така че няма място за безпокойство. Дефне налива масло в огъня. Шефът на охраната докладва че са видели на камерите, че Султан и Назлъ са излезли от задния вход с детето в ръце. Къймет се развиква на охрната. Обвинява сватята си че е откраднала бебето. Зия се разпорежда да му приготвят колата. Двамата с Къймет отиват у Султан.

Айше и Назлъ се радват, че Топрак тази вечер ще остане при баба си в тяхната къща.

Лекарят преглежда Елиф. Съобщава й, че ако проходи, това ще е някакво чудо. Максут гони доктора и сестрата от стаята. Заклева се пред Елиф, че ще намери най-добрите лекари по света за да я излекуват. Момичето го моли да я пусне. Той отказва. Обяснява й колко я обича. Елиф отговаря, че иска Кахраман и сина си. Не може да приеме любовта на Максут.

Кахраман отново споделя чувствата си към загиналата му жена пред Джелял.

Къймет вдига скандал на Султан защото е взела детето. Тя казва на сватята си, че Дефне е знаела за това. Зия взима детето. Назлъ потвърждава думите на майка си. Къймет не им вярва Зия си тръгва заедно с бебето и жена си.

Султан е притеснена, че повече няма да й позволят да вижда внука си.

На сутринта Къймет иска да разкаже всичко на Кахраман. Зия й забранява. Разпорежда се всички да бъдат търпеливи със Султан, защото й тя преживява огромна мъка. Къймет недоволства.

Детективът открива свидетел на катастрофата. Един пияница, който е видял как човек се е хвърли в морето, след като колата е паднала. После е излязъл с младо момиче в ръце и го е качил в луксозна кола.

Кахраман се отдава само на разследването. Дори не ходи в холдинга.

Елиф отказва да се храни. Моли медицинската сестра за помощ. Тя отказва да го направи, защото не вярва на момичето.

Максут нарежда на доктора да открие най-добрите клиники в света, където могат да излекуват за Елиф.

Султан отново отива във вилата за да види внука си. Къймет я гони. Дефне продължава да отрича, че е дала разрешение жената да вземе детето. Султан се нахвърля върху нея. Къймет ги разделя. Намесва се Зия. Упреква сватята си за нейната невъздържаност.

Детективът докладва на Кахраман, че е намерил свидетел, който не е много надежден и ще провери информацията.

Максут е намерил клиника в Швейцария. Подготвя се да заведе Елиф там.

Къймет навива Зия да отпрати Султан и семейството й в Хатай. Страецът се замисля.

Детективът се усъмнява, че някой от полицията пречи на разследването. Поръчва на свой приятел – комисар да провери тайно чия е луксозната кола, която е била на мястото на катастрофата.

Назлъ иска да се обади на Кахраман и да му разкаже как Дефне е излъгала. Султан я спира.

Кахраман се прибира вкъщи. Джанан го кара да подпише договора с фирмата, която ще участва в проекта за биоземеделие.

Паспортите на Максут и Елиф са готови.

Зия съобщава на Султан, че е по-добре за известно време да замине за родния си край. Сватята му отказва категорично. Пита го защо иска да я отдели от внука й. Толкова ли нямат съвест в неговото семейство.

Максут съобщава на Елиф, че е намерил клиника в Швейцария, където ще я излекуват. Тя не иска да отидат там. Максут я заплашва, че ще убие Кахраман и детето, ако тя не проходи.

Детективът открива, че една камера е записала колата. По видеото неговия приятел е открил собственика. Автомобилът е на Максут.

Зия казва на Султан, че трябва да заминат. Предоставя им кола, която да ги закара на летището.

Детективът се обажда на Кахраман, за да се срещнат. Азис се качва в колата си. Друга кола тръгва след него…

Султан и Назлъ заминават за родния си край. На една бензиностанция момичето моли шофьора да спре, за да отиде до тоалетна. Назлъ казва на майка си, че ще отиде в имението и ще доведе Топрак, за да се върне цялото семейство в родния край.

Кахраман отива на срещата с детектива.

Елиф и Максут също тръгват за Швейцария…

Назлъ влиза в имението. Търси бебето. То е с Дефне на балкона. Назлъ се опитва да вземе Топрак. Двете се спречкват. Дефне блъска момичето и то пада от терасата долу в градината…

Детективът не отива на срещата с Кахраман. Той му звъни, но Азис лежи в една гора…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук