Епизод 58 на Част от мен + гледай онлайн, 13.05.2016: Дефне и Кахраман се женят отново

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Информация на Теленовелас Новини:

След две години…

Елиф е в депресия. Отчаяна е, че никога не ще проходи. Заявява на Максут, че се е предала.

Якуб предлага на баща си да обявят фалит. Зия се надява, че Кахраман ще се върне и ще измисли начин да реши проблемите. Якуб отново крещи и упреква брат си за сегашното състояние на фирмата.

Кахраман все още живее със спомените за Елиф и не отговаря на телефонните обаждания на близките си.

Зия и Къймет умуват как да върнат Кахраман към нормалния му живот. Зия предлага да омъжат повторно Дефне за сина им.

Елиф иска от Максут да я изведе в градината. Първоначално той не се съгласява, но по-късно склонява.

Зия отива да говори с Кахраман. Старецът разказва на сина си, че откакто го няма при тях всичко върви наопаки – децата му растат без баща, а семейството се разпада на парчета…

Зия моли Кахраман да им помогне. Той отказва с оправданието, че все още преживява мъката по Елиф. Зия му доверява, че за децата се грижи Дефне. Моли го да се ожени за нея.

Елиф предполага, че се намират близо до имението на семейство Юрокхан. Максут отново я убеждава, че Кахраман има нов живот и я мисли за мъртва.

Къймет споделя на Дефне, че Зия е отишъл да говори с Кахраман с предложение за женитба. Тя приема с удоволствие решението на старците.

Кахраман категорично отказва да свърже повторно живота си с Дефне. Зия моли Джелял отново да поговори с приятеля си.

Уволнените работници в холдинга протестират. Якуб се разпорежда на охраната да ги разпръсне. Зия се намесва и обещава на служителите, че дължимите обезщетения ще им бъдат изплатени.

Сестрата се настанява в стаята на Елиф и носи храна на болната. Елиф не иска да яде от яд, че не е до Кахраман и Топрак. Тя моли медицинската сестра да й помогне да се види с мъжа си.

Зия разказва накратко на Къймет как е протекъл разговора му с Кахраман.

Джелял също говори с приятеля си. Съветва го, че трябва да се съвземе и да продължи да живее. Поне заради децата си… Кахраман отговаря, че няма сили да се изправи след загубата на любимата си жена.

Елиф планира да избяга с помощта на сестрата. Тя разпитва Мюжгян за охранителите, които пазят къщата. Елиф разказва на сестрата как се е влюбила в Кахраман.

Топрак е болен. Дефне звъни на Кахраман, но той не отговаря. Загрижената „майка“ води малкия на лекар.

Зия се заканва да доведе сина си вкъщи.

Елиф ходи, но крие това от Максут. Момичето се надява, че ще успее да избяга от къщата. Сестрата също я прикрива.

Зия води Топрак при баща му. Кахраман усеща, че момчето има температура. Зия заявява, че Топрак цяла нощ е питал за баща си, и упреква сина си за това, че не е отговарял на обажданията.

Елиф моли Максут да купи нарциси. Двете с Мюжгян планират бягството.

Кахраман се връща в имението. Зия изтъква пред всички колко добра майка е Дефне. Кахраман се съгласява да се ожени за бившата си жена. Зия използва момента и предлага на Дефне да се омъжи за сина му. Старецът се обажда в общината, за да ангажира служителя още същата вечер.

Елиф се готви да избяга от къщата на Максут…

Жените в имението стягат церемонията…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук