Епизод 7 и 8 сезон 2 на Фамилията от bTV

Опит за убийство, героични постъпки и ДС миналото на Борис Арнаудов в двойния епизод на  „Фамилията”  – на 17 ноември от 20:00 часа по bTV

В седмия епизод от втори сезон на драмата „Фамилията” по bTV, на 17 ноември от 20:00 часа, Абдул ще разкрие на Стефан Марков подробности около нелегалния бизнес на Арнаудови.  Но проблеми в разследването не липсват и започват да създават все повече неприятности на двамата приятели.

Напрежението във фамилията завладява и най-малките Арнаудови. Устремен към семейното наследство и борещ се за уважение и респект, Михаил поставя в риск живота на сестра си. Стефан ще се окаже в правилното време, на правилното място и ще успее да спаси Никол от сигурна смърт. Журналистът ще се изяви като герой и ще успее да си върне доверието на Арнаудови. Но инцидентът ще окаже неочаквани последици върху взаимоотношенията между Лора и Стефан.

Гледай видео запис от епизода онлайн

В същото време журналистът ще разкрие идентичността на своя преследвач. Във втория епизод на „Фамилията” за вечерта, от 21:00 часа по bTV Стефан ще се постарае да проучи в детайли сакатия, който го следи. А той ще се окаже доста колоритна личност. Градинарят на имението ще покаже една неочаквана страна от личността си и общото си минало с Борис Арнаудов.

Игрите на Диана продължават. Но прикритието на болестта няма да издържи дълго и бившата Мис България ще се окаже на улицата.

Следата, която Стефан даде на полицията може и да проработи. Тони е принуден да изнесе оръжията от складовете, но трябва да намери и сигурно място за стоката. Изборът му ще въвлече в незаконните схеми невинни жертви и ще даде още информация на Стефан.

Лора също е объркана след интимния момент, споделен с журналиста. Хапчетата на Лидия стават ангажимент на децата и това веднага дава своите резултати. Допълнителен стрес носи и планът за празненството за рождения ден на PR-ката. Но какви изненади ще предложи вечерта, зрителите ще видят в неделя във „Фамилията” по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн