Епизод от „Размяна на съпруги“ 2 завършва с женитба

Мъж предложи брак след „Размяна на съпруги 2”

„Размяна на съпруги 2” вече ще се излъчва от 19:45 часа, всеки вторник и сряда по PRO.BG.

В поредния епизод от „Размяна на съпруги 2”, зрителите ще видят размяната на семейство Манчеви от Мъглиж и семейство Николови от Бургас.

Ивелина Манчева работи в оръжейна фирма, а съпругът й Пламен е собственик на магазин за хранителни стоки. Двамата се харесват още от детската градина, определят живота си като „едно голямо сърце”. От 14 години са заедно и са неразделни. Двамата имат една дъщеря, Моника, която е „Мини Мис Мъглиж”. Семейство Манчеви живее с 980 лева на месец.

Пепа Николова работи като продавач консултант, а съпругът й Начо е безработен и живее със спестени пари, от работата си в чужбина. Двамата имат две дъщери, но само едната – Мария, все още живее с тях. Пепа и Начо от години не спят в едно легло и определят дните изкарани заедно като рутина. Бюджетът им е 480 лева на месец, заплатата на Пепа, която отива основно за домакинството. „Татко си има пари в банката”, ще сподели 22-годишната Мария, но нито тя, нито майка й знаят за какво ги харчи Начо.

След размяната Пламен ще предложи на Ивелина да се оженят за втори път. Какво ще провокира това и какви изводи ще си извадят двете семейства след участието си в предаването, ще стане ясно утре вечер в „Размяна на съпруги 2”.

“Размяна на съпруги 2” – вторник и сряда от 19:45 часа, само по PRO.BG.