Епизод по епизод – гледай в сериалите по GTV от 15 до 21 юни


GTV ЕПИЗОДИ
за периода 15 юни – 21 юни 2009 г.

ПОНЕДЕЛНИК:
ШЕМЕТЕН ГРАД
Оригинално заглавие: Spin city
Дата на излъчване: 15-ти юни, понеделник, 22:30 часа
Повторение: 16-ти юни, вторник, 17:30 часа

Майк и Кейтлин най-накрая се разбират как да си „поделят” кмета. В деня на Кейтлин обаче, Майк го „взима назаем” и след серия от перипетии кметът на Ню Йорк се оказва на дъното на празен кладенец… През това време Пол участва в „Стани богат”.

ВТОРНИК:
ШЕМЕТНИ ГОДИНИ
Оригинално заглавие: That 70s show
Дата на излъчване: 16-ти юни, вторник, 19:30 часа
Повторение: 17-ти юни, сряда, 12:30 часа

Семейство Форман откриват, че Джаки спи в тяхното мазе с Хайд и Боб й предлага да отседне при него. Този ход пък предизвиква изумлението на Дона. През това време Фез открива, че Нина не изгаря от желание да го запознае със семейството си.

СРЯДА:
ОГНЕНАТА ГРЕЙС
Оригинално заглавие: Grace under fire
Дата на излъчване: 17-ти юни, сряда, 15:00 часа
Повторение: 18-ти юни, четвъртък, 10:00 часа

Грейс и Надийн решават да свалят млади мъже, а Ръсел моли Уейд да му помогне да открадне обратно кучето си, което бившата му вече жена е взела при развода.

ЧЕТВЪРТЪК:
РУСАЛКИ
Оригинално заглавие: H2O: Just add water
Дата на излъчване: 18-ти юни, четвъртък, 18:00 часа
Повторение: 19-ти юни, петък, 13:00 часа

Тайната на момичетата е застрашена от разкриване, защото Рики говори прекалено много на Зейн! Тя отчаяно се нуждае от помощта му, но не може да му разкаже защо – в противен случай той най-накрая ще разбере, че Ема, Клео и Рики са русалки. Какво решение ще вземе Рики?

ПЕТЪК:
РИЙБА
Оригинално заглавие: Reba
Дата на излъчване: 19-ти юни, петък, 18:00 часа
Повторение: 19-ти юни, петък, 14:00

След като стремежът на Барбара Джийн да отслабне започва да дава резултати, Рийба се притеснява, че тя ще се окаже по-дебелата от двете. За да предотврати това, Рийба започва да се храни здравословно, а през това време Брок се измъчва от подозрения, че Барбара Джийн има връзка с фитнес инструктора си.

СЪБОТА:
СМЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ
Оригинално заглавие: Scrubs
Дата на излъчване: 20-ти юни, събота, 14:00 часа

Братът на Карла Марко прави всичко възможно да ядоса Търк – и успява! Доктор Кокс и Доктор Келсо отново влизат в спор – този път по отношение на грижите за пациентите. Кокс се изненадва, след като разбира, че Джей Ди следва съветите на Келсо…

НЕДЕЛЯ:
АЛО, АЛО
Оригинално заглавие: Allo, allo
Дата на излъчване: 21-ви юни, неделя, 11:00
Повторение: 21-ви юни, неделя, 18:30

Има нов план за елиминиране на заплахата от страховитото Гестапо – те да бъдат убедени, че френската съпротива е съставена от вещици и чудовища! Както винаги безумният план не включва дори минимална възможност за провал, но… всичко се обърква с невероятна сила!

 
По темата: