Епизоди 1 и 2 на Шест сестри от Би Ти Ви и онлайн

Неочакван обрат в живота на шестте сестри (25-и януари)

Столицата се готви да отпразнува годежа на една от шестте прекрасни сестри Силва – Бланка ще се омъжва за Родолфо Лойгори и семейството е много щастливо. Те не подозират, че сериозен инцидент ще обърне живота им на 180 градуса.

Адела, Бланка, Диана, Селия, Франсиска и Елиса ще трябва да поемат юздите на семейството и на текстилната фабрика на баща си, ако не искат да изгубят положението и живота, който винаги са водили. Бъдещето и мечтите им са в опасност. Но как да продължат напред сами в свят, в който жените нямат право дори да гласуват?

Винаги има причина да излъжеш (26-и януари)

Сестрите Силва наемат Салвадор Монтанер за управител на фабриката. По-късно се изправят пред нов проблем: стачка от страна на работниците, защото от доста време не им е плащана заплата.

Бланка трябва да поиска фалшив смъртен акт от Кристобал Лойгори и той, въпреки че не обича да лъже, ще рискува заради нея. Тя разбира, че свекърва й е изместила по-надред датата за сватбата й, тъй като е излезнала новина за вечерта на годежа във вестниците.

Елиса е доста афектирана от смъртта на баща си, но София и Карлитос успяват да я изкарат от дома й и да я развеселят малко. София ще пробва нова рокля и иска мнението на приятелката си.

Франсиска се запознава с Габриел, син на собствениците на Амбигу и работник във фабриката. Габриел в очарован от гласа й.

Гледай видео запис от сериала онлайн в оригинал или на български

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg