Епизоди 10, 11 и 12 на Summer Flirt от 12, 14 и 16.09.2016 г.

Марто и Иво в безмилостна надпревара за сърцето на Габи

Участниците в Summer Flirt демонстрират танци в конкурс  „Мис и Мистър секси герои“.

След изгонването на Милена и Кати от къщата на Summer Flirt, съотношението между половете е обърнато. Изборът на партньор е в ръцете на мъжете, но при нови правила. Те нямат право да посочат момиче, с което вече са делили спалня. Габи се озовава в двойка с Марто, а Иво трябва да спи сам в спалнята с балдахини. Вижте кой ще спечели сърцето на красивата Габи и кои са новите двойки в първото уеб риалити за необвързани у нас във Vbox7.com  ->  http://bit.ly/2ciw0u2

Продуцентите от 7Talents и Hidalgo Productions разгорещяват обстановката в къщата на Summer Flirt с конкурс, наситен с много провокации и страсти. Светльо, Мадлен, Мартин, Кристин, Габи, Иво и Марто трябва да покажат своите най-похотливи танци, преоблечени в костюми на герои в съревнованието  „Мис и Мистър секси герои“.

Градусът на напрежение и добро настроение е близо до точката на кипене – в какви герои се преобразяват участниците на Summer Flirt, първото българско уеб реалити за необвързани, кой започва да се чувства като аутсайдер, кое момче и кое момиче танцуват най-предизвикателно само в новите три епизода във Vbox7.com.