Епизоди 58, 59, 60, 61, 62 на Част от мен + гледай онлайн, от 13, 16, 17, 18 и 19.05.2016

В СЛЕДВАЩИТЕ 5 ЕПИЗОДА НА „Част от мен“ ЩЕ ВИДИТЕ:

Елиф се омъжва за Максут

Лекарят съобщава на Елиф, че съществува малка вероятност отново да възвърне способността си да ходи. Тя напразно умолява Максут да я освободи. Той я убеждава, че Кахраман я е забравил. Къймет и Зия откриват Топрак в дома на Султан и го отнасят със себе си в имението. Къймет забранява на Султан посещения при внука си. Азис открива очевидец на енцидента с Елиф, който разкрива, че тя е била спасена от непознат мъж, след като автомобилът е паднал във водата.

Султан посещава имението, но Къймет я пропъжда. Султан уверява Къймет, че Дефне е обещала да предупреди близките на Топрак, че е отвела бебето в дома си. Дефне отрича. Тя и Султан влизат във физическа разправа. Зия изказва разочарованието си от поведението на Султан, която е нападнала бременна жена. Азис поръчва на свой бивш колега от полицията тайно да издири номера на автомобила, който е откарал Елиф от местопроизшествието. Якуп убеждава Джанан да подведе Кахраман да подпише документите за органичното производство. Тя изпълнява желанието на баща си.

Вейсел предоставя на Максут фалшиви задгранични паспорти за него и Елиф. Зия съветва Султан да замине за родния си край заедно с Назлъ. Султан отхвърля препоръката му. Елиф отказва да замине с Максут, за да се лекува в Швейцарска клиника. Той я заплашва, че ще посегне на живота на Кахраман и Топрак. Колегата на Азис го информира, че колата, с която е откарана Елиф, принадлежи на Максут. Азис си урежда среща с Кахраман, за да го осведоми за разкритието.

Султан се отправя с Назлъ към летището с автомобила на семейство Йорукхан. Назлъ моли шофьора да спре на крайпътната бензиностанция. Тя заявява на майка си, че ще вземе Топрак от имението, за да го отведат със себе си в Хатай. Назлъ открива Топрак в ръцете на Дефне и настоява тя да й предаде бебето. Дефне отказва и отблъсква опитите й да го вземе насила. Дефне бута Назлъ от терасата на имението и тя загива. Кахраман очаква Азис на мястото на срещата, но той е убит по поръчение на Максут.

СЛЕД 2 ГОДИНИ – Максут и Елиф се завръщат в Истанбул по нейно желание. Той обещава на Елиф, че ще доведе майка й и сестра й, за да се срещнат след дългата раздяла. Кахраман продължава да тъгува за Елиф. В имението на Йорукхан пристигат съдебни изпълнители, за да опишат имуществото на семейство Йорукхан. Вейсел уведомява Максут, че е открил Султан пред гроба на Назлъ в Хатай. Максут я възпира да я доведе в Истанбул, тъй като вестта за смъртта на Назлъ може да задълбочи депресията на Елиф. Елиф заявява на Максут, че след 5 неуспешни операции и множество терапии е изгубила вяра, че може да проходи отново. Съветва го и той да се откаже от надеждите си. Якуп предлага на Зия да обявят официално банкрут на компанията си. Зия нарежда да изчакат, докато Кахраман намери изход от ситуацията. Зия споделя с Къймет идеята си да ожени отново Кахраман за Дефне, за да може синът му да забрави мъката си. Той моли Кахраман да поеме отново ръководството на семейната фирма< за да я спаси от фалит. Изтъква пред него, че Дефне е жертвала себе си, за да се грижи за децата му – Топрак и малката Едже. Убеждава го отново да сключи брак с нея. Кахраман отказва>

Къймет пита Дефне дали би приела обратно Кахраман. След като тя дава съгласието си, я предупреждава, че не трябва да допуска повече грешки във връзката им. Зия моли Джелял да повлияе на Кахраман да се завърне към предишния си живот. Мюжгян потвърждава пред Елиф, че ще й помогне да избяга от къщата на Максут.

Дефне се обажда на Кахраман, за да го уведоми, че Топрак е болен. Кахраман не отговаря. Дефне отвежда Топрак в болницата>

Мюжгян укорява Елиф, че е напуснала леглото си без нейна помощ- так Максут може да разбере, че двете го заблуждават, че Елиф е обездвижена. Зия упреква Кахраман, че не полага грижи за сина си. Нарежда му да се завърне в имението. Кахраман да ва съгласието си да се ожени за Дефне.

Елиф успява да отпрати Максут от дома. Мюжгян сипва приспивателно в чая на охраната и освобождава Елиф. Охранителите не отговарят на позвъняванията на Максут и той се завръща в къщата. Открива, че Елиф е избягала. Мюжгян твърди пред него, че Елиф е сипала сънотворното в чая. Максут настига Елиф пред имението на Йорукхан, отвежда я със събе си и я оковава с белезници.

Кахраман и Дефне сключват брак. Той признава на Дефне, че се оженил за нея само заради децата си и не изпитва чувства към нея.

В Хатай Максут съобщава на Султан, че Елиф е жива. Довежда я при дъщеря й. Султан разказва на Елиф за обстоятелствата, при които е загинала Назлъ. Обвинява Кахраман, че не е разследвал убийството й и е поверил Топрак на Дефне. Максут съобщава на Елиф, че Кахраман се е оженил за Дефне. Максут моли Султан за прошка за страданията, които й е причинил. Убеждава я да го подкрепи в целта му да се ожени за Елиф. Елиф е непреклонна пред неговите увещания. Той я завежда край имението на Йорукхан. Елиф вижда Дефне и Кахраман да играят с Топрак и Едже. Чува как Топрак нарича Дефне своя майка. Максут освобождава Елиф. Султан го упреква, че е изоставил дъщеря й при семейство Йорукхан. Той я успокоява, че Елиф сама ще избере да живее с него¸ тъй като няма друг избор.

Елиф се завръща в къщата на Максут, без да е разговаряла с Кахраман. Якуп обвинява пред бащ си Кахраман за фалита на компанията. Твърди, че неговият проект за орагнично производство е провалил бизнеса им. Заявява, че единственият изход за спасение на семейната фирма е да намерят съдружник, на когото да продадат част от акциите. Кахраман се възпротивява на неговия план. Зия подкрепя позицията на Кахраман.

Елиф е решена да се бори, за да получи родителски права над Топрак. Султан изразява страха си за нейната сигурност и я предупреждава, че няма достатъчно сили, за д се изправи срещу могъщата фамилия. Максут разкрива пред Елиф, че Дефне е наела Ибрахим, за да извърши покушението върху живота й. Максут предлага да й помогне да си възвърне Топрак, ако се омъжи за него. Елиф отхвърля предложението му. Максут отново моли Султан да убеди Елиф да сключи брак с него.

Елиф се отправя към имението. Султан умолява Максут да й попречи да се срещне с Кахраман. Максут и Султан отвеждат Елиф у дома.

На управителния съвет на компанията Кахраман съобщава решението си да извърши драстични съкращения на служители. Дефне предлага на Къймет да подмогне със своите лични средства семейния бюджет, който е застрашен от финасовите трудности в бизнеса.

Чрез адвоката си Максут предлага съдружие на холдинг “Йорукхан”. Якуп приема да се срещне с юриста. На срещата се появява Максут. Той шантажира Якуп с компроментиращи снимки от изневерите му. Заплашва го, че ако не му окаже помощ, ще разкрие пред брат му неговата роля в аферата с трафика на наркотици и факта, че е фалшифицирал финансовите резултати от органичното производство.

Дефне моли Къмет да й предаде диска със записа от срещата й с Максут. Къймет се съгласява. Шукран дочува разговора им. Тя успява да отвори сейфа на Зия и да вземе диска. Елиф моли Мюжгян да открие адреса на Айше. Елиф и Мюжгян посещават Айше в офиса й. Когато научава, че Дефне е посегнала на живота на Елиф, Айше изказва предположението, че може да навреди на Топрак.

Якуп заблуждава Кахраман, че офертата на Максут за съдружие е единствената, която е получил. Кахраман се съгласява да се срещне с представителите на холдинга. Дефве организира журналистически репортаж, който представя нея и Кахраман като щастливо влюбени. Кахраман упреква Дефне, че думите му са изопачени от журналистката. Зия защитава Дефне. Елиф прочита статията и приема предложението за брак на Максут, който й разкрива плана си за отмъщение. Тя поставя условие да получи дяловете от компанията на “Йорукхан” и родителските права върху Топрак. Джанан упреква пред Шукран баща си, че е предизвикал кризата в компанията. Дефне дочува думите й и заплашва Шукран, че ще разкрие истината пред близките им. Шукран я принуждава да мълчи, като я уведомява, че притежава записа от сещата й с Максут.

Елиф слючва брак с Максут под фалшивата самоличност на Зейнеп Чакър. Кахраман подписва документите, с които Максут става съдружник във фирмата на Йорукхан.

– СЛЕД 10 ДНИ – Елиф заплашва Максут, че ако до седмица не доведе Топрак при нея, тя сама ще го вземе от Кахраман. Елиф разбира, че Топрак е болен, и се отправя към болницата. Успява да остане незабелязана и да се осведоми за здравето на сина си. Якуп настоява Максут да го постави начело на семейната фирма. Максут отхвърля претенциите му. Той предлага на Елиф да я заведе в клиниката, за д види сина си. Дефне забелязва Елиф, която излиза от болничната стая на Топрак.

Дефне посещава Ибрахим в затвора. Той я уверява, че е видял как автомобилът с Елиф пада в морето. Елиф изпраща Султан в имението, за да види Топрак. Къмет прави опит да я прогони, но Зия я възпира и кани Султан в дома си.

Инфо: Част от мен /Kaderimin Yazıldığı Gün/ – Сериал

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук