Епизоди 9 и 10 сезон 2 на Фамилията от bTV

Стефан разкрива плана на Лора и незаконен канал за оръжия – в неделя от 20:00 часа във  „Фамилията по bTV

Тази неделя, 24 ноември, от 20:00 часа във „Фамилията” по bTV Стефан Марков ще направи всичко възможно, за да разкрие мотивите и ролята на Лора Арнаудова в собственото си разследване. Тръгвайки по следите й, журналистът ще стане свидетел на изригване на неподозирани страсти в наследницата на Арнаудови. Стъпка по стъпка, той ще се убеди, че фамилията не познава истинската същност на PR-ката, а самата тя е движена от последователна стратегия.

Арнаудови се приготвят за важна визита на семейство сирийци – потенциални бизнес партньори в износа на оръжие. Борис впряга усилията на всички, за да обгрижват гостите и да ги убедят в коректността и лоялността си. Но вечерта ще поднесе изненада в лицето на отчаяната Диана, готова на всичко, за да гарантира мястото си във фамилията и имението.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Във втория епизод на „Фамилията” за вечерта Стефан ще изправи пред морално изпитание Лора, но всъщност той ще трябва да вземе тежко решение. Емоциите ще ескалират и ще очертаят корените на чудовищната същност на Арнаудови.

Междувременно синът на Абду е на крачка да провали сделката със сирийците. Автомонтьорът пък разкрива, че в дъното на канала стои опасен терорист, отговорен за смъртта на хиляди души. Но така желаният от Борис алианс няма да се осъществи безпрепятствено. Един детски бас и незачитането на културните традиции на Близкия Изток ще подложат на сериозен риск бизнеса на Арнаудови.

Гледай видео запис от епизода онлайн

 
По темата: ,