Епизоди на Малката булка до края на месеца

Сватбените планове на Камли и Гопал пропадат в Малката булка. Акирадж открива влюбените в храма на богинята Джасол и убива Гопал. В последния момент Камли е спасена от Балка и Диса, които го спират да убие собствената си дъщеря. Кървавата драма, която се разиграва в сериала, слага началото на още по-тежки и трудни изпитания за Нимболи.

Ден след като влюбените бягат, Акирадж нарежда на охраната да ги издири. В същото време заблуждава сватовете си, че свещеникът му не е избрал подходяща дата. Джата обаче се отказва от сватбата, когато научава, че бъдещата му снаха е имала връзка с друго момче. Той публично унижава Акирадж и проваля тържеството.

В същото време Сарита разказва на Пуджа, че Ананди я е спасила от детски брак. Разкрива й още, че заради това първата съпруга на Джагдиш е жертвала собственото си дете. Ананди споделя с Шивам, че има сестра — Нандини, която е била отвлече като малка и е в неизвестност.

състоянието на Ратан се влошава и той постъпва в клиниката на Джагдиш и Ганга. Бившата му съпруга се среща с него, но отказва да изпълни молбата му да види Ману. Тя заявява на бившата си свекърва, че ще се погрижи за здравето му — оказва се, че той има цироза, но няма да му позволи да види сина й.

Пуджа по невнимание казва на Ману, че в миналото Джагдиш е бил женен за Ананди, което отключва истинска буря в дома на семейството. Калияни се опитва да успокои духовете, но нещата не се получават.

Самият Джагдиш се опитва да се помири с Ганга на вечеря, но двамата накрая пак се скарват заради Ананди. Ситуацията в болницата също се напряга, а лекарката е бясна на Пуджа, че е разкрила на сина й, че има друг баща, а не Джагдиш.

Диса научава, че Нимболи ще бъде освободена от оковите на брака с Кундан и е безкрайно щастлива от това. Тя обаче не подозира за намеренията на Балка да я убие.

По време на срещата с Гопал и Камли в храма на богинята, тя среща Ананди и Шивам. От разговора си с нея разбира, че Ананди помага на деца — булки и в опита си да скрие истината за Нимболи, не й позволява да разкаже, че е била жертва на подобен брак.

Братът и сестрата се срещат за първи път, но срещата е кратка. А Ананди дори не подозира,какво предстои на дъщеря й, както и че детето й е на косъм от смъртта. Какво ще се случи с Нимболи и ще посегне ли Балка на живота й, ще видим в предстоящите епизоди на Малката булка.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ сага