Епизоди в предстоящия нов сезон на Остани с мен по Нова

В предстоящия сезон на Остани с мен ще видим една интересна история. Ахем и Гопи ще започнат да си вярват и да се обичат един друг, но едва след като тя му спасява няколко пъти живота, а той започва да я оценява като достойна своя съпруга. Уманг ще бъде изобличен от Кокила. Урмила ще се опита да я унижи за пореден път, като отмъщение за нанесената обида към дъщеря й, но пак няма да успее.

Тайните планове на Кинжал се провалят, но годежа й също. Именно Урмила ще се окаже тази, която ще унижи дъщерята на семейство Моди и ще стане причина Кетки да се откаже от годежа на сина си. В историята обаче ще влезе нов герой – братовчед на Урмила, който ще се влюби до уши в Кинжал. Но Уманг отново ще се намеси и ще помрачи щастието на влюбената двойка.

Помните ли Анита? Тя също няма да стои със скръстени ръце. В предстоящите епизоди на поредицата, епизодичната героиня ще се превърне във важен фактор от връзката между Ахем и Гопи. В един момент Анита ще поднови срещите си с Ахем и ще повярва, че може да го откъсне от съпругата му. А той тъкмо е започнал да се влюбва в бедната Гопи. Щастието на двойката обаче няма да трае дълго.

Анита ще се съревновава със съперницата си, ще се съюзи с Раши, за да я нарани, а накрая ще се състезава с нея и в състезание по надпяване. Което ще изгуби. Уманг също ще се влюби. В много скъпо за семейство Моди момиче. Как Кокила и Ахем ще се освободят от него и какви каши ще забърка Урмила заради поредната си интрига, предстои да видим.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net