Eric Entrena – електронно цунами от Барселона залива „Ескейп“

Испанският топ диджей Eric Entrena се завръща в Ескейп този петък

Kласически трайбъл прогресив саунд от Барселона с апетитнa тек вълна ще облъчва посетителите на столичният клуб Ескейп този петък. Виновникът за горещото парти, което ще се завихри в студената декемврийска нощ, е един от най-важните испански продуценти и диджеи – Eric Entrena. Tатуираният ибериец доказа на какво е способен на същият елитен дансинг точно преди една година в новогодишната нощ и е готов да ни повтори урока на 4-ти декември.

Eуфорията и препълненият дансинг на неговите партита са красноречиво доказателство, че испанецът владее до съвършенство най-важното качество за да се задържиш в бизнеса, а именно да прочиташ и удовлетворяваш на 100% очакванията и желанията на публиката си.

Париж, Москва, Джакарта, Маями, Мексико, Шарм-Ел-Шейх, Берлин, Бали или Ибиса – красиви имена на вълшебни дестинации, чиито дансинги са вибрирали от разтърсващите хаус сетове на Entrena. Cъс сигурност чаровният испанец – добре познат и обичан и от българската парти генерация, е запомнил с добро малката ни китна страна, за да продължи да се завръща при нас.

С отдавна извоювани сигурни позиции сред топ ди джеите-продуценти на Иберийския полуостров, номинираният вече няколко поредни години от испанските Deejay Awards за «Най-добър хаус диско жокей» не може да се нарече странник в световната хаус индустрията.

Музиката му е навсякъде от топ компилаци като Ministry of Sound и Space Ibiza, в малките клубове или на платформите на мега ивенти като Love Parade в Бeрлин и B-PARADE в Барселона, през комерсиалните реклами до игрите на Sony Playstation2( Decks & Fxs Game).

Само преди седмици на пазара излезе разбиващият му ремикс Acid Rain, който вече се радва на подкрепата на Mark Knight, Umek, Popof, Ahmet Sendil, Lutzenkirchen и Jerome Isma- ae. Продукцията му заслужено печели благословията на топ играчи катo като Dubfire, Roger Sanches, Chus, Funkagenda, Format B, Tocadisco, John Acquaviva, D-Formation, Behrouz, Paul Thomas, Christian Smith, Dj Vibe, Sultan, Simon & Shaker и Joseph Capriati … списъка е дълъг и с годините респективно расте.