Ерик ляга завинаги на рамото на Ника от Палма де Майорка


Фенка на Ерик си татуира името му

Талантливият изпълнител Ерик, чиито втори албум ще се появи съвсем скоро на музикалния пазар, може да се похвали с много атрактивни почитатели. Сред тях е и красавицата Ника, която живее в Палма де Майорка. Преди броени дни тя засвидетелствала своите пристрастия към любимата си звезда, татуирайки неговото име на рамото си.

Артистът на Diapason Records се запознал с русокосата дама по време на свое участие в Палма де Майорка през декември. Ника е българка, но от години живее и работи в Испания. Дамата е почитателка на гласовития певец още от самото начало на кариерата му и всички нейни приятели били наясно с това. За щастие, хората, поканили изпълнителя на „Огнена брюнетка” в Испания, също били сред близкото й обкръжение.

Оказало се, че гостуването му в Палма де Майорка съвпада с именния ден на Ника – Никулден и знаейки за нейните пристрастия към екстравагантния певец, те решили да я изненадат, като го заведат в къщата й. Тя се развълнувала ужасно силно, когато на вратата на дома й се повил не друг, а самият Ерик и лично я поздравил за празника.

Ефектната блондинка, разбира се, била сред VIP гостите на концертната му изява същата вечер. Фолкзвездата от своя страна не пропуснал да я поздрави с любимите й песни „Русо гладно няма” и баладата „Липсваш ми”.

Преди броени дни хубавицата на свой ред изненадала певеца с интересна снимка, на която рамото й било украсено с нова татуировка – сърце, в което е изписано името на Ерик.

„Страшно се развълнувах, когато я видях. Това е толкова мил жест и ярко доказателство за любовта й към моята музика. Мисля, че няма човек, който не би се трогнал от такъв жест.”, сподели изпълнителят на Diapason Records.

„Много съм щастлив, че имах възможността да се запозная с нея лично, защото тя е прекрасен човек. Надявам се, че скоро пак ще се срещнем.”, допълни още той.

 
По темата: