Ернестина и Кичка плачат във ВИП Брадър 04.11.2015 + видео

Последните номинации разтърсват звездите из основи

„Ритон” и Люси с бас за 200 000 лв.

Следващият петък България ще избере най-достойния Съквартирант, който да окичи с титлата „Любима звезда на България”. Близо два месеца зрителите на Нова станаха свидетели на изключително разнообразни и наситени емоции. Пред погледите на многомилионната публика звездите се смяха, плакаха, обиждаха се и си прощаваха… Проследихме зараждащи се любовни трепети, видяхме как стари приятели влизат в открита война, а отколешни врагове стават първи приятели.  С увеличаване на емоциите наближава и времето, когато зрителите ще кажат тежката си дума.

Последните номинации във VIP Brother ще минат по изцяло нов регламент. Съквартирантите ще трябва да посочат кой според тях е най-достоен да спечели този сезон на шоуто и кой за нищо на света не трябва да се окичи с престижната титла. Тази вечер ще станем свидетели на изключително емоционални номинации. Пред силата на истината маските ще паднат, стратегиите ще избледнеят и ще видим звездите раними, чувствителни и слаби. В днешното живо предаване ще научим имената на последните, които ще бъдат изправени пред елиминации, и първите сигурните финалисти, а Съквартирантите ще имат възможност да гледат всичко това на живо, заедно със зрителите.

Епизодът ще бъде безкрайно емоционален. Освен сълзите и терзанията в Изповедалнята, ще станем свидетели и на множество конфликти. На бойното поле ще се появят и нови участници – Люси и „Ритон”. Отношенията им минаха през цялата палитра – от близост и уговорки за съвместна професионална работа до тиха война и тотално неприемане. Ще видим как нещо на пръв поглед безобидно ще разпали напрежението между тях още по-силно, а залогът ще е огромен – бас за 200 000 лв. Колко далече ще стигнат, ще разберем в 20 часа по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Видео анонс –

Снимки от епизода –