Еротичните копнежи в „На светло в Люба Кулезич“

Предизборни прогнози в „На светло с Люба Кулезич”

„Ние сме първи челен коловоз, а не трета глуха”, твърди говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев в една самотна кампания. Тази събота в предаването „На светло с Люба Кулезич” Кънев ще разкрие предизборната стратегия на реформаторите. След това темата за изборите ще бъде продължена от един необичаен ъгъл –„Звезди, числа и евроизбори”. Астрологът Силва Дончева и нумерологът Ели Загорова с коментар за откриването на партийното прет– а–порте и фалстартът на политиците срещу инертността на народа. В предаването очаквайте още:

За силата на вярата и слабостите в църквата – разговор на Люба Кулезич с брата на патриарх Неофит – доцент Димитър Димитров.

Дело за убийство изчезна вдън земя. Ивайло Иванов-Рамбо получи 17 години затвор, а експертизите се изпариха. Двама прокурори отказват преразглеждане на присъдата. Разговор с журналиста Димитър Илиев и майката на осъдения Лили Гълъбова.

Наследник е на митично същество с две сърца и свръхестествена сила. Прадядо му Добри е змей – композиторът маестро Валентин Стамов гостува на Люба Кулезич.

Не пропускайте „На светло с Люба Кулезич” в събота, 3 май, от 9.00 ч. по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Борбата на човека със змея в „На светло в Люба Кулезич”

В „На светло с Люба Кулезич” тази неделя очаквайте един разговор за избора между кебапчета и мъфини, Шулц или Юнкер, дебнещи политици или отвратени хора. Шетнята за всеки български глас освирепя, а политикът Капка Георгиева и актьорът Сашо Дойнов се впускат в търсене на изгубения смисъл в студиото с Люба Кулезич. В предаването ще видите още:

Как от цирк „Балкански” молиха за милост папа Йоан Павел II, а си изпросиха арест. Разказ на доайенът Александър Балкански и мъжът, който изми в България ръцете на канонизирания светец Янко Павлов.

Секс тактика на практика: Бизнесмен от Пазарджик тормози домашни помощнички с неприлични предложения. Жертва на еротичните копнежи на богаташа проговаря в „На светло с Люба Кулезич”.

Между Възкресение и Гергьовден борбата на човека със змея продължава. Коафьорката Вили Боршукова и Мирослав Петров-Чочо от „Отряд 13” отказват да живеят цял живот с чудовището и убиват греховете си.

Писателят Петър Делчев ще прекоси Черно море с каяк. Едно самотно приключение с малка технологична следа, но с трайна духовна диря.

Гери Дончева – булката с чеиз от сирене реди пъзели от 3-годишна. Топмоделът вае истински произведения на изкуството от 9000 части и ги продава за благотворителност. Защо?

Отговорът в „На светло с Люба Кулезич” тази неделя, 4 май, от 9.00 ч. по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн