Escape отлага гостуването на Popof – шеметно парти за „заместител“!

Клуб Ескейп открива парти сезон 2010 на 16 януари!

Екипът на клуб “Ескейп” и промоутърите от “Адултемпо” в последния момент разбраха, че по независещи от тях причини и тъй наречените форсмажорни обстоятелства, уникалният френски диджей и продуцент с български корени Popof, за съжаление няма да успее да бъде в клуб “Ескейп”на 16.01.2010 година. Партито се отлага зa 26.03.2010 година, когато всички ние ще бадем компенсирани за разочарованието си.

И тъй като вече е обещано незабравимо изживяване тази събота в клуб “Ескейп”, екипът веднага успя да претрансфомира събитието и във вечерта на 16 януари всички сте поканени на “Официалното Годишно парти” на Partystars.b  – сайтът, които чрез уникалните си фото репортажи, програми и форуми е първият, които толкова внимателно и акуратно се грижи всички събития от клубинга да достигнат до нас, потребителите на “Underground” културата.

Освен многото гости, които Partystars.bg са поканили и наградите, подготвени за присъстващите, двама от DJ`s на “Адултемпо” – PeteThompson и Giorgio B достойно ще заместят Popof.

За първия можем да кажем,че макар и само на 23 години, той вероятно е най-бързо и успешно развиващият се диджей и продуцент в България, пускащ страхотна музика заредена с много настроение. За класика Giorgio B, много думи не са необходими – след 26 години на сцената, неговото мото неизменно е било “Винаги и непрекъснато уникална музика”!

В следпразничните дни на този месец, алтернативите за събота, 16 януари не са много примамливи на фона на “Официалното Годишно Парти”, разбира се, без да искаме да засегнем никой, така че

Екипът най-искрено Ви кани да бъдете негови гости!

Събитието наPartystars.bg съвпада с откриването на новия сезон в клуб “Ескейп”, така че ще имаме двоен повод за двойно забавление!

P.S. И не забравяте, Попоф не се отменя, той се отлага за 26 март 2010 година!