Есемеси, флашки и скандал в Музикална академия – видео

Тони Димитрова пише есемес срещу Кичка, Бодурова съветва Рут да си затвори краката

В нощта на елиминациите „Музикална академия“ по ТВ7 поднесе скандал с флашка и тайни есемеси. Поводът беше излъчено в предаването видео, в което Катя от „Ритон“ подава на Кичка Бодурова флашка, дадена й от Георги Христов. На нея бил албумът на Рут Колева, а Катя дори предаде точно думите на певеца: „Много ще се смееш!“.

Самият Георги Христов е част от журито на „Музикална академия“. И за първи път от началото на предаването той отсъстваше. Дали не желае името му да се замесва в скандал, който сам е разпалил или просто бяга от отговорност – този въпрос остава без отговор.

„Тя ме обижда, никой не я е нападал нея. Ако не го беше правила, никога дори нямаше да ми направи впечатление, ако я видех на улицата. Сцената е моя, никой не може да ми я отнеме и дори ми става мъчно за тези малки деца, които трябва да се конкурират с мен. И един съвет от мен – кръстосвай си краката, не е хубаво за една дама да стои разкрачена„, изниза Кичка Бодурова по адрес на Рут Колева веднага след излъчването на видеото.

„Никога не съм обиждала Кичка, не съм я наричала: стюпид гърл, бич (глупаво момиче, кучка – бел.ред.) и т.н. В това предаване съм в качеството си на човек, който да защитава отбора на млади изпълнители. Говоря обективно, но нямам нищо против нея. Въпросът е, че ми казахте, че мога само да мечатя за кариера като на Кичка. Никой не може да ми казва за какво да мечтая“, отряза Рут Катя и Кичка в типичния си рязък стил.

Кичка Бодурова обаче заяви, че отношението към нея от страна на младите било продиктувано от Тони Димитрова, която пращала СМС-и на Рут, за да я поощрява в лошото й поведение. „Тони Димтрова й написала: „Браво, дайте да сринем Кичка“ и затова Рут се държи така“, заяви „легендата“.

„Аз получих СМС от Тони Димитрова и там пишеше да поздравя Прея за страхотния й глас и Рут като неин ментор. Препратих го на Рут, тъй като Тони няма телефонния й номер“, каза Мариана Попова.

„Имаше продължение за Кичка, бях там като се чете този СМС. Много си млада да забравяш“, поряза я обаче Катя от „Ритон“, на което Мариана злобно отвърна: „Млада съм, но съм раждала“. Тази реплика вероятно беше насочена пряко към Катя от „Ритон“ и Здравко – неин дуетен партньор и съпруг. Двамата са бездетни, но причините са неизвестни – били те биологични или от друго естество.

Сред хиляди разправии, Рут отиде да си вземе телефона и най-накрая прочете СМС-а от Тони Димитрова, който гласеше: „Поздрави Прея, че със страхотния си глас има силата да заглуши фалша, злото и кича на Кичка…!“.

В края на шоуто отпадна Етиен Леви, но журито не спаси него или Прея, а Дичо. В прекия двубой между Етиен Леви и Прея, тъмнокожото момиче получи 64% от вота на зрителите.

От излъчените в края кадри директно от общежитието се виждаше как Кичка е в минорно настроение, не разговаря с никого, гледа в една точка и нито се радва, че Прея остава в шоуто, нито съпреживява с Етиен отпадането му.

В самото начало на предаването Иван и Андрей увериха, че при гласуването за Кичка Бодурова няма манипулации или пускане на много есемеси от един и същ номер. Това се наложи след изказана хипотеза от Рут Колева. След разкритието, че „няма новина“, Рут Колева се извини с половин уста на Кичка Бодурова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Частично е използвана информация на агенция Блиц