Eсил Дюран: Харесва ми да съм в подчинена позиция! (+видео)

Есил Дюран: „Поп-фолкът ми стана скучен и еднообразен!”

На 25 май (сряда) на гости на Иван и Андрей бяха Есил Дюран и съпругът й Боби. Двамата работят заедно и са постоянно един до друг. Есил и Боби споделиха, че не са ревниви. „За всички тези години само веднъж съм го ревнувала. Нямам чувство за собственост и тогава се стреснах от себе си!” – призна певицата.

Тя обясни, че не сключват брак, защото така се чувстват най-добре и не обичат да приковават вниманието върху себе си. „Въпреки че работим точно такава професия, когато става въпрос за лични неща, не обичаме всичко да се върти около нас!” – допълни Есил Дюран.

Боби от своя страна сподели, че образът й на сексапилна жена свършва до прага на вратата. „Вкъщи Есил се превръща в домакиня, аз обичам да ям готвено!” – допълни Боби. „На мен ми харесва да съм в подчинена позиция!” – поясни певицата.

„В поп-фолка напоследък ми става много скучно, защото музиката е еднообразна. Затова започнахме да обръщаме стиловете и аранжиментите и това ни забавлява страшно много. Вече имаме музиканти и на живо хората могат да чуят тези песни!” – разказа още Есил Дюран. Тя изпя на живо с група „ТЕ” песента на Милко Калайджиев „За да те забравя” в джаз вариант. Певицата промотира и най-новата си песен „Забавляваш ме” като видяхме и клипа към парчето.

Снимки от гостуването на Есил Дюран:

Още една новост около певицата е тази, че на пазара излиза парфюмът й, който носи нейното име. Тя сподели, че мъжът й има участие в появата му и е „голям фен” на аромата. Есил Дюран направи специален подарък на Иван, или по-скоро на съпругата му, като му подари новия си парфюм.

Есил Дюран в Шоуто на Иван и Андрей 25.05.11 Част 1/3

Есил Дюран в Шоуто на Иван и Андрей 25.05.11 Част 2/3

Есил Дюран в Шоуто на Иван и Андрей 25.05.11 Част 3/3

Снимка: Явор Иванов