Estelle представя „Fall In Love“ (ВИДЕО) – ще се влюбиш ли в този хит?


Estelle – „Fall In Love” (инфо + видео)

След зашеметяващия си дебют с албума „Shine”, който заслужено получи признанието на критиката по цял свят, Estelle е готова да отвори нова глава от звездната си история. Като предвестник на предстоящите успехи се явява сингълът й „Fall In Love”, който е част от новия й студиен албум „All Of Me”.

През тази година изпълнителката се завръща с нов музикален проект за радост на всичките си фенове. Дори през изминалия период на затишие, Estelle не си е взимала почивка – освен работата по новия си албум, соул дивата участва в проекти на звезди като David Guetta и Busta Rhymes.

Fall In Love” – първият официален сингъл от предстоящия да излезе трети музикален проект на изпълнителката, озаглавен „All Of  Me”, продължава историята на Estelle и нейното „американско момче”.

Песента е издържана в умерено темпо с ритъм, присъщ за старата музикална школа, а цялостното звучене носи в себе си безгрижието на една лятна любов. Умелата поп-диско смесица нагледно демонстрира, че както в любовта, така и в музиката, две е по-добре от едно – в едната версия на парчето Estelle отново си партнира с талантливия John Legend, а в другата – с рапъра Nas.

Видеото към парчето е режисирано от Sanaa Hamri и е заснето в Бруклин, а в лентата участва една от новите звезди на „Анатомията на Грей” – актьорът Jesse Williams.

Албумът „All Of Me” на Estelle ще излезе на българския музикален пазар през септември от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.