„Етажна собственост“ засенчва „Сам в къщи“

Дете обръща  „Етажна собственост”с главата надолу

Едно дете ще подлуди целия блок в комедийния сериал „Етажна собственост” този четвъртък по Нова телевизия. Синеокият сладур с гръмкото име Марк Антоний всъщност е най-големият беладжия, който някой някога е виждал. Марк успява да опъне нервите на абсолютно всички във входа, включително и на военния Джамбазов (Антон Радичев), който се нагърбва с нелеката задача да строи непослушника и да го научи на ред и дисциплина. Малкият обаче просто няма спирачки и се хвърля от беля на беля, обръщайки блок 25 с главата надолу.

Това изобщо не е поводът социалните служби да дойдат на проверка в кв. „Надежда”. Истинската причина са майсторът Жоро (Стефан Денолюбов) и съпругата му Теменуга (Невена Бозукова), които взимат твърдото решение да осиновят дете. За целта те са длъжни да допуснат в дома си строгите инспекции на социалния работник Завалиев (Красимир Добрев), който идва да прецени дали двамата стават за родители. Жоро и Нушка са готови на всичко, за да спечелят доверието на инспектора и включват всичките си съседи в блестящото представяне на семейството и дома си, което са организирали предварително. Конците естествено се заплитат сериозно и вместо да изпишат вежди на младото семейство, съседите им избождат очи, превръщайки блестящата организация в жив цирк с елементи на истерия.

Социалният работник бяга панически от лудницата, в която неволно се е озовал, Жоро и Теменуга потъват в отчаяние, а военният Джамбазов, напук на всичките си усилия, изгубва поверения му Марк Антоний.

И точно когато всичко изглежда изгубено долита добрата новина. Каква е тя ще разберем в четвъртък, на 19 април от 21ч. по Нова ТВ!

Гледай видео запис от епизода онлайн