„Етажна собственост“ засяда в асансьора за 24 часа

Катастрофа в „Етажна собственост”

Драматичен се оказва следващият епизод на „Етажна собственост”, в четвъртък от 21ч. по Нова ТВ!

Хубавицата Гери (Милена Маркова) тръпне в очакване на голям, червен подарък от любовника си Валери. Тя е сигурна, че това ще бъде нов червен автомобил и дори се записва на шофьорски курсове, които за малко да й костват живота, както и този на нейния инструктор. Катастрофиралата Гери получава меко казано изненадващ подарък!

Драмата обаче преследва и останалите съседи от блока, които имат сериозен проблем.  За зла беда домоуправителшата Мими (Милица Гладнишка) и баба Цеца (Надя Савова) засядат заедно в асансьора, от където не успяват да се измъкнат едно денонощие. Двете жени едва се изтрайват една друга и пребиваването им в тясното затворено пространство се превръща в адска мъка. Единственият печеливш от ситуацията се оказва самият домоуправител Величко (Явор Гигов). Останал сам и необезпокояван от никого у дома, той открива рая и дръзва да се отдаде на удоволствия, за които всеки мъж мечтае.

Ситуацията се превръща в истински екшън с неочакван край, когато на помощ се притичва военният Джамбазов (Антон Радичев) – както винаги жаден за приключения и за стрелби… Кои са жертвите на разигралия се екшън, ще разберем точно на 8.12., в четвъртък от 21ч. по Нова ТВ!

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн

 
По темата: