Етиен Леви напусна Dancing Stars, пречила деликатността му

Преди тях от елиминация се спаси Мадлен Алгафари

В събота вечерта, по време на елиминациите в Dancing stars, на последните три места в класирането попаднаха Мадлен и Александър, Годжи и Павлина, Етиен и Ива. За да останат в шоуто и спечелят зрителската симпатия те танцуваха отново еротични танци.

След изпълнението си, в своя подкрепа психоложката Мадлен Алгафари призова зрителите да гласуват за нея така: ”Във времето на големите пари, големите гърди и големите коли е време за големите души”.

Танцът на Годжи и Павлина накара журиращия Памбос да пожелае да научи едно от специфичните движения, а Илиана Раева определи бас китариста като: ”Секси тигър на дансинга”.

Двойката Етиен и Ива, определяни като едни от най-добрите, грабнали първата трийсетица в шоуто, попаднаха на последно място в класирането. Журито само призна в лицето на Илиана Раева, че се чувства неудобно за това, тъй като оценката, която даде на Етиен за еротичните танци миналата седмица, беше най-ниската.

Първата спасена двойка в събота вечерта беше тази на Годжи и Павлина, които грабнаха 37,6% от зрителските гласове. Г-жа Алгафари събра повече есемеси и обаждания от атрактивния шоумен с побелели коси. Етиен и неговата партньорка напуснаха шоуто, като 25,6% от зрителите бяха гласували в тяхна подкрепа.

В специално интервю за сайта на Dancing Stars, веднага след отпадането си от шоуто, Етиен сподели: „В живота ми пречи моята прословута деликатност”.

Тази вечер в шоуто звездите ще танцуват куикстеп, фокстрот и джайв. Специалните гости, които ще коментират техните изпълнения ще бъдат Наско Сираков, Андрей Баташов и Ива Екимова.