Етиен на дуел с Дичо, „бяга“ от Музикална академия

Залата аплодира Борис Годжунов на крака

Етиен, Дичо и Мария на елиминации

Борис Годжунов се появи на сцената в елегантен смокинг и пя заедно с легендите от МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ  в подкрепа на своите пенсионирани колеги.

В залата бяха Развигор Попов и Мими Иванов,  с която той изпълнява оригинала на песента “Хора и улици”.  Цялата зала стана на крака, за да изрази уважение  към благородната каузата и лично към Годжунов.

Ники Захариев сподели, че вече е сбъднал своята най-голяма мечта да пее на  сцена, заедно с български музикални звезди и благодари на всички за поканата да участва в шоуто. Той сподели, че приема това като подарък за своя 30-ти рожден ден и пя за това повече деца сираци да имат този шанс.

Сирийката Линда се разплака още преди да се качи на сцената, докато гледаше видео с карди от войната в родината си. В залата бе нейната майка Емилия, която  се обърна с посланието, че човек си остава човек, където и да е. Сред публиката имаше плакат ”Линда сирийските деца те обичат”, а  Нидал Алгафари обяви, че сирийската общност  дарява 1000 лева  в подкрепа на каузата на Съюза на българските артисти.

Концертът на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ бе посветен на диското. Зрителите изпратиха на елиминации Етиен, който пя песента “One way ticket”.  Той спечели приза за диско визия №1, която бе на дизайнерката Албена Александрова, но само перфектния дизайн не бе достатъчен. Етиен посочи  за елиминации Дичо. Аргументира се с това, че вече му е време да си ходи, затова ще посочи  най-добрия.

Дичо:

Етиен:

Мария:

Журито изпрати на елиминации Мария Драгнева, която пя песен на Уинтни Хюстън. Мария истински се разстрои от острите критики и дори поиска да напусне шоуто  и академията. Сподели, че е е имала проблеми на репетициите и закъсняла хореография на балета, но след това се взе в ръце и продължи напред в битката за голямата награда от 100 000 лева. Междувременно стана ясно, че има още една награда за победителя в шоуто  – чисто нова, елегантна ВЕСПА,  която Иван демостранционно подкара на сцената.

Прея бе  избрана за диско кралицата на вечерта от журито, но зрителите класираха на първо място изпълнението на Кичка Бодурова, която пя  песен не от нейния репертоар. Поли Генова както винаги бе подготвила нестандартна хореография. Този път тя избута журито в центъра на дансига, включително и Фънки, и  “завзе” техните места.

Коя звезда ще напусне шоуто ще стане ясно на елиминационния концерт във вторник в ефира на TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн