Ето кой гласува за Мис България Тамара Георгиева – протоколи по bTV

Бивш агент на ЦРУ по темата „Йерусалим“ тази неделя в „120 минути” по bTV

Прокуратурата се заема с избора на Мис България и още актуални теми под микроскопа на Светослав Иванов

Бившият агент на ЦРУ в Близкия Изток Робърт Беър застава ексклузивно пред зрителите на bTV тази неделя в „120 минути“, за да отговори на въпроса, който вълнува целия свят – задава ли се нова война в света. В пряко включване Петър Нанев предава на живо от улиците на Израел.

В предаването гостува още собственикът на марката „Мис България” и организатор на конкурса Ирина Папазова, която за първи път в ефира на bTV показва протоколите от гласуването и обяснява как се стигна до избора на Тамара. Обяснение, което се оказва, че се очаква и от прокуратурата.

От Москва талантът Кристиян Костов разказва за световната му изява по време на конкурса „Мис Свят” в Китай.

Любопитни аспекти на българското европредседателство ще разкрие в студиото евродепутатът Петър Курумбашев.

В неделния следобед зрителите на bTV ще видят още Примабалерината на „Болшой театър“ Мария Александрова, пряко включване от Хитрино с репортера Иван Георгиев на годишнината от инцидента, английският учител на Петя Дубарова. В „Главната роля“ влиза актрисата Параскева Джукелова.

„120 минути” е най-гледаното публицистично предаване в България, което дава на зрителите на bTV задълбочен и обективен поглед събитията от седмицата. Безкомпромисният коментар на Светослав Иванов, който се превърна в емблема на „120 минути”, е очакван от стотиците хиляди зрители на предаването всяка неделя. С топ стандарти за качествена журналистика, за 4 години екипът на предаването изгради утвърдена и авторитетна трибуна – еталон за модерна публицистика. „120 минути” е запазена територия за ексклузивни събеседници от целия свят, които зрителите не могат да видят другаде в български ефир.

Гледай видео запис от предаването онлайн