Евгени Будинов от „Етажна собственост“ забремени Мариела, женят се

Евгени Будинов от „Етажна собственост” вдига сватба

Симпатичният срамежливец Кирчо – научен сътрудник от БАН и виден охлювъд в сериала „Етажна собственост” по Нова телевизия вдига сватба този уикенд в Банкя!

В комедийния сериал щастието му се усмихна по сценарий още миналия сезон и той се влюби в Теменуга (Невена Бозукова). На екран двамата създадоха семейство и заживяха с детето на Нушка. Ето че сценарият се оказа добра поличба и щастливите събития се повториха и в личния живот на актьора Евгени Будинов, който се жени този уикенд.

Булката обаче не е Нушка. Казва се Мариела и се занимава с моден дизайн. Събира ги сериалът „Етажна собственост” и то по съдбовен начин. Евгени тъкмо отива на кастинг за роля в комедийната поредица, когато среща Мариела случайно на улицата. Познава я от години, но не я е виждал отдавна, защото красивата брюнетка живяла за известно време в Америка. Актьорът не пропуска възможността да я покани да излязат. Така започва всичко.

Евгени веднага предлага брак на Мариела, когато разбира, че е бременна. Прави го на вечеря – много официално и класически с пръстен пред просълзената си от радост приятелка. Щастливата двойка очаква своето бебе през ноември, но преди това двамата искат да уважат традицията, както си му е редът. От месеци те подготвят малка, но изискана сватбата, на която ще присъстват само най-близките им приятели и роднини. Поканата за сватбата прилича досущ на афиш за „Ромео и Жулиета”, в чиито роли влизат Евгени и Мариела.

Двамата ще си кажат „да” в църква в Банкя – съвсем близо до дома на актьора, а после ще посрещнат гостите си на весело плажно парти край басейн.

„Притеснен съм повече, отколкото преди която и да било премиера, а аз по принцип преди премиери доста се вълнувам.” – признава си Евгени Будинов. „Отдавна подготвяме сватбата. Един от най-добрите ми приятели ще ни бъде кум и той много ни помогна за подготовката. И двамата с Мариела сме много старомодни, държим на традициите. Не съм виждал роклята й, както и трябва да бъде. Аз съм си избрал костюм с папионка в стил Джеймс Бонд. Дано да взема някой ден и „Оскар” с него!” – смее се актьорът. „Наистина се вълнувам много, надявам се цялото притеснение да изчезне и накрая всички да наскачаме с костюмите в басейна…”

На сватбата ще присъстват колеги и приятели на влюбената двойка, сред които Сашо Морфов, Рени Врангова, Христо Мутафчиев, близнаците Деян и Дарин Ангелови, както и Стефан Данаилов, в чийто клас Евгени Будинов завършва НАТФИЗ.

Младоженците обаче отлагат медения си месец, защото временно искат да ограничат пътуванията заради напредналата бременност на Мариела.

Хубави събития очакват Евгени и в професионален план – догодина феновете на актьора ще го гледат, както в следващия сезон на сериала „Етажна собственост” на „Идалго продакшънс”, така и във филма „Корпус за бързо реагиране 2”, който се очаква да тръгне по кината напролет.