Евгени Будинов получи роля в „Етажна собственост“

Разкрит е един от новите герои в „Етажна собственост 3. Новодомци”

На 20 септември от 21:00ч. по Нова телевизия стартира третият сезон на комедийния сериал „Етажна собственост”. Всеки четвъртък от 9 вечерта зрителите ще могат да следят развитието на комичните съседски истории на фона на новия сблъсък в сериала – този между обикновените хора от „Надежда”, които се чудят как да свържат двата края и техните антиподи – заможните българи от луксозния комплекс, където бедни и богати са принудени да живеят заедно.

Преди броени дни жители на комплекса, в който се снима „Етажна собственост 3. Новодомци” сигнализираха, че са видели името на певицата Лили Иванова на една от вратите на апартаментите на снимачната площадка. Те веднага заподозрели, че естрадната прима може би ще играе себе си в сериала.

От екипа на „Идалго продакшънс” не потвърдиха участието на Лили в третия сезон, но пък официално разкриха името на един от новите си герои. Известният актьор Евгени Будинов влиза в сериала с много интересна роля на срамежлив и съвестен научен сътрудник от БАН, горд притежател на няколко симпатично странни мании. Героят му ще се появи напълно изненадващо за Джамбазов и компания още в първия епизод, слагайки началото на съвсем нова и много важна сюжетна линия.

„Специално към участието ми в сериали подхождам доста внимателно и предпазливо. Ролята в третия сезон на „Етажна собственост” ми допадна, защото досега никъде не съм играл такъв образ.” – коментира Евгени Будинов и допълва, че героят му е коренно различен от самия него, което е интересно предизвикателство. „Във филма „Корпус за бързо реагиране” бях нахален сваляч без задръжки, а в „Етажна собственост 3. Новодомци” ще бъда свит, срамежлив и интелигентен научен сътрудник – какво по-добро предизвикателство за превъплъщенията на един актьор?”.

Евгени Будинов е завършил актьорско майсторство в НАТФИЗ през 2004г. в класа на Стефан Данаилов. Играл е в Бургаския театър, а от 2007г. насам е любимо лице от трупата на Малък градски театър „Зад канала”. На широката публика е добре познат още и с ролите си в редица телевизионни продукции, музикални клипове, реклами и като водещ на няколко популярни предавания. За млад актьор Евгени участва в завидно количество нови български игрални филми като „Маймуни през зимата”, „Пътуване към Йерусалим”, „Колекционерът” и в хитовите ленти „Стъпки в пясъка” и „Корпус за бързо реагиране”.