Евгени Минчев: Миската Пенка става за някои други работи

Евгени Минчев издига имиджа на България в Европа

Паркетният лъв Евгени Минчев разказа в студиото на „Жените говорят“ за претендентките в конкурса „Мис България 2013“. По думите му момичетата са много мили, дори невинни, стараят се, а Пенка го гледа с обожание. „Тя не заслужава короната, но е симпатична за други неща“, категоричен е той. Тя ще се докаже в това риалити, защото вероятно е била мачкана през целия си живот и сега ще успее да покаже на всички, че е на мястото си, ще се заяви – „I`m Penka the best“.

„Страхувам се за всички тях – когато излязат навън и се сблъскат със славата, защото короната наистина е тежка“, сподели той пред Жени и Мая. Лорд Минчев разказа, че е много близък с всички претендентки, но категорично заяви, че Славена Вътова също няма данни за Мис България, защото най-малко е осъзнала ролята си. За Антония Петрова той беше лаконичен: „Антония добре си носи короната и силикона също“. В студиото си спомниха още и за Виолета Гълъбова – първата българска мис, чиято мечта е била „да има червило от голяма марка“.

Евгени Минчев разказа и за грандиозния си юбилей в София, на който присъстваха гости като Чичолина. Тя излезе с бира, но това не й попречи да е невероятната звезда, за която я мислим, каза Минчев. Той сподели, че е направил и един юбилей в Лондон, където от името на българите е връчил дарение на фондация, която се грижи за деца с тежки изгаряния. На събитието Евгени Минчев е събрал всички знатни европейски особи, за да се чуе, че България е много повече от „проституция, крадци и други неморални постъпки“. Той благодари на Йорданка Христова, Ирина Флорин, Любо, Сантра и Тони Димитрова, на чиито изпълнения той е плакал „като ограбена ватманка на последна спирка“. На 10 септември в чест на Йорданка Христова в дома на Евгени Минчев ще се състои партито по повод нейния 70-годишен юбилей.

Гледай видео запис от предаването онлайн