Евгени Минчев става Звезден репортер? И още как!

Евгени Минчев е новото попълнение на „Звезден репортер”

До края на месеца продължава гласуването за звезден репортер на 2009 г.

Светският хроникьор, участник във „ВИП брадър” и продуцент Евгени Минчев е новото попълнение в екипа от звездни репортери на „Нова телевизия”.

Разработените от него теми ще бъдат показани в централната емисия „Календар” в идващата седмица.

Как в условията на световна икономическа криза се променя пазарът на недвижимите имоти, защо българите предпочитат да не си плащат сметките за парно, но имат мобилен телефон последен модел, как и къде да се храним на обяд и какъв е препоръчителният език, на който да си общуват с нас келнерите, дали е проява на излишна суета или просто необходимост за мъжа да изглежда елегантен и трябва ли да бъде възстановено софийското жителство са въпросите, чиито отговори ще търси Минчев в ефира на „Нова телевизия”.

На сайта http://zvezden.novatv.bg/ до края на януари продължава гласуването за звезден репортер на 2009 г., когато близо 40 звезди пробваха таланта си на журналисти. От тях екипът на „Календар” избра 10-те най-добри, имайки предвид поведението им пред камера, гъвкавостта и инициативността в правенето на анкети и интервюта, участието им в цялостното оформяне на материала и, разбира се, резултатите от техните репортажи.