Евгения Трофимчук отпразнува рожден ден – авангардно и весело


„Горещи водещи” със сладка изненада за Евгения Трофимчук

Навръх рождения си ден известният хореограф и режисьор Евгения Трофимчук и нейния шоу-театър Art Academy поднесе авангарден танцов спектакъл на гостите на столичен клуб. Постановката беше част от месечното шоу за избор на красавица.

В ритмите на аржентинско танго и с оригинална хореография, талантливата дама представи ретроспективна колекция на модната дизайнерка Светла Димитрова.

След приключването на моно спектаклите, горещите водещи на събитието – Анн Джи и Лейди Би призоваха Евгения да остане на дансинга, и я изненадаха приятно с шоколадово изкушение и поздравления за рождения и ден.

Евгения прие с широка усмивка вкусния подарък и побърза да го сподели с най-близките приятели, сред които бяха Горан Йекнич – сръбски композитор и музикант, Фани Албайрак – стилист (вляво на снимката, с Жени), Светла Димитрова, Славка Хинкова – главен редактор на в-к Дева и др.

„Изненадах се приятно, очевидно има невероятни хора около мен. Те ме зареждат с енергия и вдъхновяват да продължа напред и да търся нови предизвикателства”, сподели рожденичката.

Вероятно именно затова тя е поела агажименти за участия през лятото в цялата страна. Първото от тях ще бъде в рамките на международния фестивал на оперното и балетното изкуство в Стара Загора.