Европейското първенство по културизъм – в НДК, по ТВ7 и онлайн!

TV7 ще излъчва Европейското първенство по културизъм онлайн

Първото домакинство на България на Европейското първенство по културизъм, което ще се проведе този уикенд (21-22 май), ще бъде излъчено онлайн на официалния сайт на TV7.

Спортното събитие включва два състезателни дни и ще се проведе в Зала 1 на НДК. На 21 май от 10 ч. ще бъдат квалификациите и полуфиналите в различните категории, a на 22 май. от 16 ч. е официалното откриване с програма и парад на нациите, след което започват финалите.

На интернет адрес http://bodybuilding.tv7.bg ще бъде достъпна картина на живо и в двата дни от състезанието, а в ефира на TV7 ще се реализират преки включвания от самото състезание. Разширени репортажи от първенството ще се излъчат в спортните новини на TV7.

Европейското първенство по културизъм е първото голямо състезание по културизъм и фитнес за 2011 г. в световен мащаб и с него е съобразен целият състезателен календар на международната федерация (IFBB) за годината.

В България пристигат над 300 културисти и 750 души официални гости. В качеството си на домакин страната ни има право да участва с по двама състезатели във всяка категория, като общият брой на категориите е четиринадесет.

На снимката – Христомир Христов, Световен и Европейски шампион по културизъм

 
По темата: