F.O., ЖЛЪЧ и Гена в NEXT TV с Роро 06.02.2015 + видео

8-часов маратон на съвременните технологии в ефира на BOX TV

Младежкото предаване NEXT TV отново ще поднесе на зрителите новини от интернет, гейминг културата и музикалната сцена.

Младежкото предаване NEXT TV, което върви в ефир всеки петък по BOX TV, отново ще се превърне в мост между технологиите и младежите в България, на 6 февруари, петък вечер, от 20:00ч. Водещият Роро и компания няма да изневерят на стила си и са подготвили множество новини от интернет, гейминг културата и музикалната сцена.

Прегледът на видео игрите ще включи актуални заглавия като драматичното приключение „Life is strange” и екшън преживяването „Dying Light“, а специална ретро секция ще обърне внимание и на едно емблематично име от недалечната 2005-та година – интерактивната драма “Fahrenheit”. Любителите на състезателния гейминг ще се насладят на специален речник с термини, новини от световната сцена и среща с гост от StarCraft 2 дисциплината.

Изненадите не спират дотук – ще се насладим на кадри от избрано аниме, а малко по-късно ще задълбаем в темата за азиатската култура в специална среща с гости от Институт „Конфуций”, по повод Фестивала на съвременното китайско кино. Темата за киното ще бъде разгърната и около предстоящия пети сезон на култовата сага „Игра на тронове”, придружено с коментарно студио. Очакват ни още новини от социалните медии, както и обичайната интеракция със зрителите на предаването, които след полунощ се превръщат в главни действащи лица в интерактивния куест на живо – “Myst”.

Музикалните гости отново ще ни заредят с отлично настроение, а тази вечер те са ЖЛЪЧ и Гена, които гостуват за първи път в студиото на NEXT TV, както и един от най-нашумелите рапъри в последно време – F.O. Още гости ще ни разкажат и за най-привлекателните музикални събития за предстоящия Ден на влюбените.

NEXT TV е в ефир всеки петък от 20:00, както и на повторение всеки вторник от 22:00, по BOX TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: , ,