Фамилия Тоника с важна роля в „Големите надежди“

„Фамилия Тоника“ – беквокали в бенда на „Големите надежди“

Шампион по бадминтон, рок група и почитатели на здравословното хранене са сред първите големи надежди утре, 12 март

Милица, Ева, Ралица и Драго – лицата на една от най-обичаните български формации „Фамилия Тоника”, стават част от бенда на „Големите надежди”.

В сряда, 12 март, 20.00 ч., четиримата изпълнители ще влязат в ново амплоа – те ще бъдат беквокали и ще застанат до малките кандидати, за да ги подкрепят в най-звездните им мигове на сцената.

Ден преди старта на шоуто и нетърпеливи от първата си среща с младите таланти, четиримата се върнаха назад в щурите си детски години. Твърдят, че били послушни деца, но едновременно с това не крият най-свежите си пакости.

Такъв е примерът с Ева, която решила да се покатери на черница, облечена с чисто нова рокля. Не само че успяла да я изцапа, но за капак паднала от дървото право върху… прасе. Детството си Ралица свързва с диви индиански игри и лов на котки, които непременно били прибирани вкъщи. Драго пък споделя, че лудуването с първото му колело преобърнало иначе кроткия му детски нрав. За полупразните кутии с бонбони си спомни Милица, която тайно изяждала част от лакомствата, прикривайки старателно следите си.

Освен пакостите, четиримата помнят и първите си стъпки в музиката. В ролята на сцени често били използвани столчета, огради или други импровизирани места. Преди да осъзнае, че пеенето е нейното призвание, Ралица  свирила на клавир в училищна група и редовно посещавала концертите в читалището в родния Левски. Първата публична изява на Ева била на 14-годишна възраст. Две години по-късно обаче вече била носител на медал от националния фестивал в Габрово. По-големият брат на Драго пък бил човекът, който го насочил към музиката – именно той го научил да свири на китара и барабани. В седми клас вече свирил в най-добрата рок група във Враца „Вестители“. Любовта към музиката срещнала Милица с пианото още на петгодишна възраст, след което последвали участия в редиците на хор „Бодра смяна“, различни самодейни групи и разбира се, Консерваторията.

Днес, четиримата продължават да бъдат любимци на поколения българи, а от утре ще споделят своя опит с най-младите таланти. Кои са надеждите обаче, които първи ще излязат на сцената на най-новото шоу на Нова, в 20.00 ч.? Медалист по бадминтон, млада рок група, любител на сладостите и обратното – почитатели на здравословното хранене, са само част от децата, които ще превземат сцената.

Кои песни са подготвили малките таланти за първия си концерт на живо? Готови ли са да се качат на голямата сцена и как ще се сработят с по-големите си колеги и утвърдени имена на българската музикална сцена? Ще разберем на 12 март, 20.00 ч. по Нова. Дотогава всички, които обичат да се забавляват и искат да станат част от публиката на „Големите надежди”, могат да заявят своето желание, като се обадят на телефон 0885 613 363.   

Гледай видео запис от предаването онлайн