Фамилията сезон 3 епизод 1 от bTV

Призраци от миналото завладяват „Фамилията” – от 4 март, 21:00 часа само по bTV

Хитовият сериал по bTV „Фамилията” се завръща на 4 март, вторник, от 21:00 часа. Новият сезон на поредицата ще разкрие зловещи тайни от миналото на семейство Арнаудови, а призраците ще се завърнат в живота им, за да разрушат семейството.

Стефан (Асен Блатечки) е покрусен от смъртта на Рени (Цветана Манева). Още един любим  човек става жертва на Фамилията и това засилва жаждата му за мъст към Борис (Стефан Данаилов). Писателят решава паралелно да работи по две биографии – официалната лустросана, за която е нает, и истинска, която да разобличи Арнаудов.

След като Тони (Иво Аръков) хвана Лора (Яна Маринова) с децата им минути преди да избягат, той решава да накаже съпругата си. Любовта му към дъщерята на Борис и желанието да запази семейството си не му позволяват да стигне до крайност. Той издава Лора пред Арнаудов и двамата мъже решават, че и тя е болна като Лидия (Ваня Цветкова) и има нужда от лечение. Най-големият кошмар на Лора е на път да се сбъдне…

Проблемите в семейството на Борис не се изчерпват с това. Той е предаден и от единствения му останал син – Виктор (Даниел Владимиров). След като Арнаудов старши разбира за тайните сделки, които синът му е правил с руснаците, той поставя един единствен ултиматум. Дали Виктор ще се възползва от шанса да си върне позициите във Фамилията и какво е условието на баща му, зрителите ще разберат от новия сезон на поредицата от 4 март, 21:00 часа по bTV.

Междувременно, Диана (Деси Бакърджиева) е твърдо решена да не напуска дома на Арнаудови. Тя вече има силен коз в ръцете си, но дали ще й се отдаде да се възползва от него?

Кои призраци от миналото на семейството ще се завърнат, ще успее ли Борис да съхрани целостта му и какво ще струва това – отговорите в третия сезон на „Фамилията” от 4 март, 21:00 часа само по bTV.

Гледай видео запис от сезон 3 епизод 1 – тук, тук или тук