Фамилията сезон 3 епизод 5 от bTV /01.04.2014/

Стефан се разделя с Лора – в новия епизод на „Фамилията” във вторник от 21:30 часа по bTV

Стефан и Лора тръгват по следите на очите, които откриха в апартамента на Халачев в новия епизод на „Фамилията”. Страховитата находка в дома на асистента на Борис разтърсва Лора. Тя е убедена, че органите са на Сашо. За нейно успокоение, тази теория се оказва невярна. Следите обаче отвеждат до още по-шокиращи разкрития за Андрей. Кой е той и какво ще открият Лора и Стефан за него, ще стане ясно в новия епизод на „Фамилията” – на 1 април от 21:30 часа по bTV.

Междувременно Борис се заема да възстанови канала за трафик с Турция. Фотев не е готов да се откаже толкова бързо, но влиянието на Арнаудов ще се окаже по-голямо. Въпреки, че доброволно се отказа от граденото с години, Борис лесно си възстановява позициите.

Любовният триъгълник между Тони, Лора и Стефан се заплита още повече, когато Велев осъзнава колко много обича жена си. Лора все по-трудно понася ласките на съпруга си. Стефан започва да се измъчва заради раздвоението, на което е подложена любимата му и решава да сложи край на интимната им връзка. Как ще реагира Лора и ще устоят ли на изкушението двамата – ще стане ясно в епизода на „Фамилията” от 21:30 часа по bTV.

Потърси видео запис от сезон 3 епизод 5 – тук или тук

 
По темата: ,