Fatboy Slim се крие от служителите на Слънчев бряг

Био храна и очакване за грандиозно парти посрещат Fatboy Slim на Слънчев бряг

Парти иконата пристига на 6 август за J&B Summer Party

На 6 август световното парти уиски J&B ще срещне за първи път българската публика с парти иконата Fatboy Slim. Домакин на J&B Summer Party ще е Cacao Beach в Слънчев бряг и събитието е част от тазгодишното издание на Solar Summer Festival.

Автор на супер хитовете “The Rockafeller Skank”, “Right Here, Right Now”, “Praise You”, Fatboy Slim е известен и с невероятните партита, които прави където и да се появи. Той е сред малкото диджеи, които успяват да съберат на свое събитие над 250 000 души. Това се случва за първи път през 2002 г. на плажа на Брайтон, а оттогава Fatboy Slim е хедлайнер на почти всички най-големи фестивали. С безупречен нюх към парти потенциала, J&B направи възможно гостуването на парти иконата Fatboy Slim в България.

За да направи наистина грандиозно първото му гостуването в България, организаторите са осигурили специални лазери от Англия, които Fatboy Slim ще използва за своето мултимедийно шоу.

Именитият диджей е известен и с факта, че е любител на органичните продукти. Затова единствено био храна ще включва менюто на звездата, която ще остане по-малко от 24 часа в България.

Мляко от соя, фъстъчено масло, ръжен диетичен хляб, плодове и качествени месни деликатеси, като чоризо и пармска шунка са сред храните, поискани от звездата.

Изрично негово желание е никой от персонала в хотела, в който ще бъде настанен, да не разбира за неговото гостуване. Затова той ще бъде регистриран под чужда самоличност.

За сметка на това, всички негови фенове ще могат да го видят на Cacao Beach, където на морския бряг ще бъде построена огромна сцена.

Билети за J&B Summer Party могат да бъдат закупени от eventim.bg, ticketstream.bg, ticketpro.bg и на Белия бар в клуб Ялта. А може и да си един от 50-те късметлии, спечелили безплатен билет от парти уискито J&B. Подробности за играта ще намериш на bulgaria.startapartyhere.com.

Praise You – Fatboy Slim