Feddе Le Grand пристига и не е сам – „Ялта“ става на 20 години!

Be ready for B-day party!

Обръщение от нийнейджърката Ялта!

Hey, hey boys and girls!

Ако смятате, че най-краткият и студен месец от годината ще мине незабелязано, объркали сте се. На мен февруари ми е ужасно любим, защото празнувам рождения си ден. А този път е още по – специален, ставам на 20! Затова през целия февруари съм ви „забъркала” такъв микс от музикални изкушения, че свят ще ви се завие от танци.

Започваме на 4 февруари с първото гостуване у нас на уникалния DJ Chuckie. Нееднократно определян като Краля на микса, Chuckie ни е подготвил завихрящ се микс от изненадващ и експлодиращ ритъм. Така че подгответе се за истинско раздвижващо и щуро преживяване, защото пък в Junior Suite DJ Silver ще празнува рождения си ден зад пулта.

На 11 февруари ще бъдем меко казано взривени от една очаквано добра испанска комбинация – Chus и Dimas! Знаем на какво са способни по отделно, но като тандем до сега не сме ги чували в България. Сигурна съм обаче, че експериментът ще е повече от успешен и испанската фиеста ще е до зори. На следващия ден Camp Sessions празнува 2–рия си рожден ден, докато в Junior Suite ще сме под въздействието на Addicted to Music.

На 18 февруари ще бъдем „захаросани” с Play in Sugar Factory, където само можем да предполагаме какво ще ни забърка този път DJ Gabriel. В съседство, в Junior Suite, пък ще сме отново в нестандартаната компания на Dessy Messy & Vityaz с поредната порция Great2MeetU. В събота, 19-ти, е втората част на едно от любимите ми партита BLAME Trilogy, което този път ще е под темата True Love Never Dies!

Последният уикенд на февруари ще е кулминацията на парти маратона. На 26-ти при мен се завръща Feddе Le Grand! След като преди четири месеца направи нечувано парти у нас, той идва да повтори изживяването, точно на рождения ми ден. Подготвила съм ви и други изненади, но всяко нещо с времето си.

Ако пък се чудите какво да ми подарите за юбилея, веднага ще ви подскажа. Нищо няма да ме зарадва повече от вашия глас  в класацията на DJ Mag Top 100 clubs. Може да ме подкрепите ето тук: http://www.top100clubs.com/.

Thank you all!

See u there 🙂