Фен ТВ пуска „Ще потретя“ на Славена – виж горещия клип!

Славена с ново видео и лайведновременно стартират клипа „Ще потретя” и лайв на дуета с Dillan „На смени”

Славена клипира най-дискотечното парче от дебютния си албум – „Ще потретя”. Имиджовото видео вече може да  бъде гледано в ефира на Фен ТВ. Освен това от днес зрителите на медията ще могат да видят и дългоочакваната лайв версията на дуетната песен на русокосата певица и откритието на годината Dillan – “На смени”.

Песента „Ще потретя” е много различна от всички останали песни в първия албум на Славена „Отблизо” заради своето по-денс и поп звучене.

„Исках да заснема видео точно на това парче, защото е много зареждащо и мисля, че е точно за летния сезон.”, аргументира се Славена. „Нарамихме имиджов клип, който носи много настроение и много сексапил, точно каквото е самото парче и какъвто е най-хубавият сезон в годината – лятото”, обяснява още певицата с най-пламенния глас в поп-фолка.

Русата изкусителка на Diapason Records ще зарадва тв зрителите и с лайв версия към дуетната песен „На смени”, която изпълнява заедно с колегата си от Diapason Records Dillan. Парчето също е включено в дебютния албум на талантливата Славена и още с появата си се превърна в една от най-харесваните песни в репертоара и на двамата млади изпълнители.

„Ще потретя”
музика: Янис Кифонидис, текст: Росен Димитров, аранж.: Теодор Ташев
режисьор: Ненчо Касъмов

„На смени” (дует с Dillan)
музика: Янис Фустерис, текст: Росен Димитров, аранж.: Иван Иванов

Клипът се очаква!

 
По темата: ,