Фенки луднаха по Бате Сашо, чак „забременяха“ от него


Нашумелият рапър Бате Сашо, който изкара хитовете „Пали към морето“ и “Крем-курай” направо взриви всички клубове в столицата и по Черноморието. Най-голяма лудница станала в клуб „Ла Пиовра“ Приморско, където тълпи рускини и българки се трупали на гроздове около пилоните.

Всяка вечер най-малко по няколко пъти пускат яките парчета, а девойките в клубовете направо без задръжки се разсъбличат и танцуват около пилоните. Някои жени дори остават само по сутиен.

Покрай цялото меле и шумотевица в клубовете, някои мацки вече тръбели из цяла София, че са бременни от талантливия рапър. Две момичета дори преспали пред дома му с надеждата да им обърне повече внимание. Съседи на Сашо намерили и любовни писма до тях.

Бате Сашо не си почива, а бачка здраво, като направи нет-клип със снимки на свои фенки и фенове на песента „Крем курай”, който вече е направо изтъркан от гледане.

За първи път в кариерата си той посяга към любовта, като издава трака „Счупен рицар“. Сашо сподели, че с тази песен се надява да намери своята принцеса. Тя не е пускана за свободно теглене, а само за слушане. А парчето ще може да се чуе във вторият му албум, който предстои да излезе.

Изпълнителят на „Сънни мюзик“ сподели, че подготвя много нови песни и евентуално таен дует с новоизгряваща фолк певица. Сашо обещава да има още интересни колаборации около него.
Ето и линковете:
https://www.vbox7.com/play:b67bbc15
https://www.vbox7.com/play:682ac49a
https://www.vbox7.com/play:de72650c