Фенове на ENERGY се „шматкат“ с балон над пернишко – снимки!

Слушатели на радио ENERGY полетяха с балон!

След като един слушател на радиото скочи с парашут за първи път в живота си, а много други спечелиха бънджи скок, ето че радио ENERGY помогна на още двама да полетят!

Няколко седмици подред феновете на радиото, което пуска най-любимите песни от 90-те, гласуваха на сайта на ENERGY за най-екстремната награда, която биха желали да спечелят. Накрая търсачите на силни усещания определиха за най-мечтано преживяване – разходката с балон.

Всяка седмица двама от регистриралите се за участие в играта „Екстремно лято с радио ENERGY” печелиха вдигащ адреналина бънджи скок. Големият победител в играта обаче бе млада влюбена двойка от Стара Загора, която преди броени дни полетя с балон. Така радио ENERGY подари на двама свои фенове едно наистина незабравимо и много романтично преживяване.

Ето как самата победителка описва силните емоции, обзели я на близо 500 м. над земята:

Здравейте, скъпо радио!

Благодаря Ви за разходката с балон, която се осъществи днес сутринта благодарение на играта на Радио Енерджи!

Преживях страхотна тръпка, когато шареният балон се понесе на 400-500 м. височина над с. Владимир, Пернишка област.

Екипът на клуб Адреналин се постара за прецизната подготовка на балона пред очите ни, а пътуването на тримата (аз, приятелят ми и пилотът) се осъществи пред очите на останалите членове на екипа.

Невероятно е да видиш как големите неща изглеждат малки, върховете на планините стават достижими, а хората изглеждат нищожни в сравнение с величието на природата!

Всеки човек поне веднъж в живота си трябва да изпита чувството да полети – независимо дали е с балон, скок с бънджи или парашут, или парапланер..а може и още някакъв екстремен спорт.

Изпращам ви някои снимки, подбрани сред многото фотоси на балона. Надявам се да ви харесат!

Желая ви приятна седмица!

Поздрави!

Съвсем скоро очаквай нова екстремна награда от радио ENERGY – скок с парапланер! Слушай и разбери как да го спечелиш!

Виж секцията на ENERGY в Slusham.com – слушай на живо, гласувай, търси песни!