Фермата по Би Ти Ви с Ловеца на бежанци Динко Вълев

Динко няма търпение да дои кози

Прибира 100 бона за 5 дни

Пиперлив и палав мъжкар е най-новото попълнение във „Фермата“ на Иван и Андрей, съобщава вестник „България Днес“. Колоритният нашенец Динко Вълев от Ямбол, който се прочу в цял свят с нестандартния си метод за лов на бежанци чрез свински опашки, ще встъпи „в прерията“ на 17 октомври.

„Влизам с много голямо удоволствие. Аз съм ерген човек, а там всички ми изглеждат красиви. Нямам приятелка, но може и да си намеря“, смее се Динко.

По информация на „България Днес“ Динко ще прибере около 100 бона от 5-дневния си гастрол из кошарите на козите.

„Не искам нито лев, не влизам за слава, а да се забавлявам. Обичам го тоя живот на село. Нямам търпение вече“, вълнува се Ловеца на мигранти.

Той грам не се страхува от тежкия селски труд, на който са подложени както ВИП участниците във формата, така и неизвестните. Парите обаче Динко няма да прибере в джоба си. Те щели да отидат за благотворителност.

Мъжагата очаква с трепет следващия понеделник, като вече е приготвил сак с удобни анцузи. Със сигурност най-голям интерес за него представлява екзотичната плеймейтка и бивша на Криско Ася Капчикова. Особено ако облече онази червена секси рокля, заради която се заформиха завистнически скандали в селския двор.

Друг интересен за Динко „фермер“ е писателят Калин Терзийски. Макар да не могат да изпият по чашка, защото Динко е спортен тип и заклет трезвеник, двамата ще си поговорят за патриотична литература. Със сигурност Динко ще заформи сюжет, за който би му завидял и писателят Джордж Оруел.

„Фермата“ е върнала позачезналата напоследък усмивка на Динко Вълев. Той ходи като буреносен облак през последните седмици заради потрошаването на българския паметник на Каймакчалан от македонския журналист Миленко Неделковски. След поредица от ексцесии и гранични саги македонските власти не пуснаха наш Динко да се саморазправи с Миленко. „Не съм го забравил. Като изляза от риалити формата, ще го търся пак“, категоричен е Динко.

Инфо: вестник България днес

 
По темата: , ,