„Фермер търси жена“ – 10 страхотни мъже очакват теб! (инфо, видео)

Едни от най-успешните фермери на България си търсят половинки

“Фермерите не са това, което са” – така, перифразирайки култовата реплика от сериала “Туин Пийкс”, можем да определим новото риалити по Нова тв “Фермер търси жена”. По данни на TV Plan, в нулевия епизод 475 хиляди зрители имаха възможността да видят с очите си как няколко млади и красиви мъже си изкарват хляба, без да седят в офис със секретарка и да говорят по телефона, а с тежък физически труд.

“Ние имаме погрешна представа за това как изглеждат фермерите. Аз си мислех, че българският фермер е чичко със скъсан потник, а то няма нищо общо с това. Те са едни млади, готини, модерни момчета”, разказа пред “Всеки ден” водещата на предаването – актрисата Александра Сърчаджиева, която по време на снимките е доила крава и пила сурово мляко.

Първият епизод снощи показа кои са десетте фермери, търсещи голямата любов, и на какво са готови за нея. Наесен ще видим пък кои се жените, които са готови да зарежат градския живот и удобния автомобил и да се пренесат на село, за да карат трактор, да жънат, да копаят, сеят и почистват обори.

“Всяка кандидатка за булка трябва да си хареса един от фермерите, да си изпрати снимка и писмо до него до 18 юли. Ако бъде избрана, ще прекара една седмица във фермата и ще трябва да бъде 100% фермерска жена”, обясни Сърчаджиева.

Според водещата на българките ще им е трудно да решат кого да си изберат, защото и десетимата фермери си заслужават. “Адски забавни са, аз си изкарах страхотно и честно казано, ако мога да се занимавам с подобно нещо, то бих се махнала на часа, за да живея там със семейството си”, откровено сподели актрисата, която скоро стана и майка, информира VsekiDen.com.

Какво видяхме в нулевия епизод:
Фермер търси жена 19.06.11 – Стартът (част 1/2)

Фермер търси жена 19.06.11 – Стартът (част 2/2)

Някои от фермерите вече са преминали през бурни връзки, други са оставили тъмно минало, а и поколение зад себе си… други пък са идеалисти, неопетнени като чиста планинска сълза.

Нека се запознаем с индивидуалните профили!

Митко

Години: 28 години
Бизнес: Кравеферма
Град: Първомай
Зодия: Лъв

Митко се описва с краткото „човек, който държи на думата си”. Тези качества ще търси и у своята половинка – отговорна, работлива, с ясното съзнание какво иска и как да го постигне.

За разлика от повечето си връстници, Митко не прекарва свободното си време в мола и нощните клубове, а на полето и в близката църква.

Открил своя път на вярващ християнин и избрал честния начин да си изкарва хляба – с много труд и пот, Митко търси правилния човек, с когото да извърви пътя на своя живот!

Димитър

Години: 36 години
Бизнес: Ферма за червеи & кози
Град: Хасково
Зодия: Близнаци

Описва себе си като работлив и коректен, а за жената, която търси, казва, че е важно да има привличане и да открива у нея онези качества, които му допадат.

В момента Димитър е най-големият производител на биотор на Балканите, а само преди няколко години е притежавал само четири квадратни метра обработваема площ и желанието да се занимава с нещо иновативно за родния пазар.

Свикнал да постига всичко сам, покорявал с лекота една след друга своите бизнес цели, сега той има почти всичко, но и една голяма несбъдната мечта – да намери истинската си любов!

Днес той е готов да жертва абсолютно всичко, защото сърцето му подсказва, че е дошъл моментът тази мечта да се сбъдне!

Свилен

Години: 30 години
Бизнес: Биохотел & Биоферма
Град: Разлог
Зодия: Козирог

Описва се като човек, който ясно поставя целите си и ги следва до край, а жената, която търси, трябва да бъде приятна на вид, готин човек и супер естествена.

Свилен живее на приказно място между Предела и Разлог. Той притежава биостопанство и биохотел, в които се труди заедно със своите родители.

Обожава спокойствието на Балкана и дивната природа, но понякога тишината не е това, което желае. Свилен търси своята истинска половинка, с която да създаде семейство и да превърне биохотела му в малко по-шумно място. Защото тишината на Балкана понякога има нужда от детски смях!

Стоян

Години: 23 години
Бизнес: Ферма за зеленчуци
Град: Велико Търново
Зодия: Рак

Трите думи, с които се описва, са добродушен, отзивчив и мекошав. Също толкова всеотдайна, добра и отзивчива трябва да бъде и неговата половинка в живота.

Стоян е от най-известното българско село в Япония – Джюлюница. Започнал от нищото с малък студентски заем, само след няколко години вече е собственик на най-голямата зеленчукова ферма в областта. Млад, амбициозен и изключително работлив, той е на път да постигне своите големи мечти в професионалния си път.

Успехите там обаче са съпроводени с поредица тежки разочарования в личен план. След дълги месеци, в които категорично отказва да търси сродна душа, сега Стоян вече е превъзмогнал болката си и е готов да обича отново!

Емил

Години: 30 години
Бизнес: Ферма за зеленчуци
Град: Велико Търново
Зодия: Дева

„Анархист” е първата дума, с която Емил се описва, следвана от „романтик и мечтател”. Иска жената до него да бъде естествено красива, с чувство за хумор и истински приятел.

Емил е сред най-едрите зеленчукопроизводители във великотърновския регион. Обсебен от високите резултати в работата си обаче, той пропуска да забележи, че животът минава покрай него с висока скорост, а той дори не е успял да открие жената, с която да сподели всичко, което е изработил с честен труд.

Сега Емил вярва, че ще намери жената, която чака от години във „Фермер търси жена“ и тя ще бъде както неговата истинска половинка, така и мостът му към живота извън фермата.

Ивелин

Години: 30 години
Бизнес: Биохотел & Биоферма
Град: Русе
Зодия: Рак

Ивелин описва себе си като млад и весел оптимист, а жената, която търси, трябва да е „същата като мен”.

За Ивелин американската мечта е просто един спомен, защото в момента, в който за него тя започва да се сбъдва в Ню Йорк, той решава да напусне Голямата ябълка и да се върне в дивата красота на село Пепелина, Русенско и да сбъдне своята българска мечта – да създаде семейство сред красотата на девствената природа.

Той мрази шума, стреса, големите градове и пластмасовите зеленчуци и хора, които виреят там. Колкото по-далеч от цивилизацията се намира, толкова по-добре се чувства, стига да има с кого да сподели красотата, която го заобикаля.

Вярва, че някъде там го чака неговата половинка – нежна, естествена и достатъчно авантюристично настроена да се откаже от цивилизацията и да се премести при него.

Йордан

Години: 26 години
Бизнес: Розови поля
Град: Чирпан
Зодия: Стрелец

Йордан описва себе си като красив, интелигентен и умен. Красива, интелигентна и умна трябва да бъде и жената в живота му.

Йордан отглежда петдесет декара рози и продължава една от най-известните вековни български традиции. Дванайсет часа на ден той се разхожда сред стотици хиляди цветя, но няма на кого да подари дори едно от тях.

Разочарован от момичетата, с които е бил и за които думата любов не струва нищо, той търси жената, на която да подари не само най-красивата си роза, но и своето сърце.

Павел

Години: 34 години
Бизнес: Ферма за пъдпъдъци
Град: Варна
Зодия: Рак

Мечтател, романтик и работохолик – така описва себе си Павел. А жената, която търси, трябва да бъде руса, забавна и да го обича истински.

Само допреди няколко години Павел има всичко, за което някой на неговата възраст може да мечтае – достатъчно пари, скъпи коли и красиви жени.

Съзрявайки обаче, разбира, че не това е щастието, което търси – започва на чисто и буквално от нулата. Загърбил охолния живот, той се мести на село, където с двете си ръце създава ферма за пъдпъдъци и с честен труд достига първото място в отрасъла си у нас.

Но и най-голямата ферма на света не струва нищо пред голямата любов, която Павел се надява да открие съвсем скоро.

Стефан

Години: 23 години
Бизнес: Кравеферма
Град: Монтана
Зодия: Лъв

Вярва, че жените ще го оценят, защото е интелигентен, културен и внимателен. Твърди, че вече му е време да се ожени, а жената, която ще спечели сърцето му, трябва да е красива, да го разбира и уважава.

Стефан живее със своето голямо и щастливо семейство, в което всички помагат за обработването на шест хиляди декара земя и отглеждането на шейсет глави добитък.

Той търси жената, която ще го оцени не като фермер, а като мъж и е готов да й свали всички звезди на небето, стига да получи шанса да я открие.

Иван

Години: 43 години
Бизнес: Зърнопроизводство
Град: Свищов
Зодия: Овен

Признава си, че има труден характер и някои недостатъци. Жената, която търси трябва да бъде чаровна, интелигентна и с чувство за хумор. Казва, че се е съгласил да участва в предаването, просто защото не е успял да устои на предложението.

Иван е сред най-успелите фермери в България. Амбициозен и всеотдаен, той е постигнал всичко в професионален план. Темпото, с което се движи в живота си обаче, се оказва непосилно за жените, с които се опитва да го извърви.

Днес той е готов да промени посоката и да създаде сериозна връзка с жена, която да напълни красивата му, но празна къща с любов, а може би и детска глъчка!

Снимки на фермерите:

Димитър:

Емил:

Иван:

Ивелин:

Митко:

Павел:

Стефан:

Стоян:

Свилен:

Йордан: