„Фермер търси жена“, а не цели три – елиминации и патки!

Предстоят първи елиминации във „Фермер търси жена”

Мисия „Любов и перушина” в био фермата на Свилен

Време разделно ще настъпи в епизода на романтичното риалити „Фермер търси жена” този четвъртък /10 ноември/. Първата романтична развръзка ще се случи в три от фермите, където една жена ще трябва да напусне предаването и да се върне обратно в големия град.

Димитър, Свилен и Иван ще бъдат първите, които ще направят крачка към намирането на своята половинка – те ще трябва да вземат изключително трудно решение и да определят за коя от кандидатките романтичното приключение ще приключи завинаги и кои две момичета ще продължат да се борят за сърцето му. В четвъртък ще разберем и къде емоциите ще вземат връх, каква е цената на саможертвата в името на любовта и дали някоя от кандидатките няма да бъде отхвърлена за първи път в живота си?

Преди това обаче българското село ще се превърне във веселото село – някои от фермите ще се превърнат в истински дискотеки, а участниците напълно ще забравят за предстоящата раздяла. Драматичните и съдбовни моменти ще бъдат съпроводени и от забавни изпитания. В био фермата на Свилен ще хвърчи перушина в буквалния смисъл, защото две момичета ще мобилизират цялата си ловкост и сръчност, за да хванат възможно най-голям брой кокошки, патки и токачки само за 10 минути…

Кои ще бъдат първите, които ще напуснат романтичното риалити, ще направят ли фермерите най-правилния избор и ще се доближат ли до своята мечтана половинка?

Гледайте „Фермер търси жена” – този четвъртък, 10 ноември, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн