Фермер търси жена – време е да поработи с уста

Мисия „караоке” във „Фермер търси жена”

Любовни избори предстоят и за другите двама фермера

В новия епизод на романтичното риалити „Фермер търси жена” на 17 ноември няма да има и спомен от фермерски мисии и задачи. Вместо да ринат тор и да доят кози, този път кандидат-невестите ги очакват романтични емоции и завръщане към градските изживявания. Предстои и втори тур на любовните избори, където последните двама фермера Емил и Стефан ще определят коя тяхна избраница да напусне предаването.

След като в предишния епизод във фермата на Свилен хвърча перушина и се преследваха кокошки, сега ергенът твърдо е решил да поглези гостенките си – с каничка кафе за събуждане и други кулинарни изненади.

В с. Татари Иван също е на романтична вълна и ще зарадва една от избраниците си с вечеря на открито и изглед към Дунава.

Най-сериозни ще са предизвикателствата за момичетата на Емил – в неговата ферма всички ще се отправят към града. Едно от момичетата ще го направи, за да продължи да търси там голямата любов, а другите две – за да докажат, че могат да пеят. Мисия „караоке” ще бъде щателно оценявана от тричленна комисия приятели, които ще трябва да кажат тежката си дума. А наградата за най-добре представилата се ще дойде с бясна скорост – разходка с кабриолет до водопад.

Време разделно предстои и в къщата на най-младия фермер Стефан, където за още едно момиче романтичното приключение ще завърши.

Кои са следващите две кандидатки, които ще се сбогуват със своите фермери и как останалите момичета ще продължат да се борят за сърцето на избраниците си, ще разберем във „Фермер търси жена” – 17 ноември, 20.00 ч., Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн