Фермери Иван и Сливен намериха жени – видео

„Фермер търси жена” събра още две двойки

Още две двойки събра романтичното риалити „Фермер търси жена” във епизода от 1 декември. Своя щастлив край намериха Свилен и Ваня и Иван и Даниела, които продължават романтичното приключение заедно.

Коренно различни бяха емоциите и развръзките в двете ферми. В с. Татари Светлана сама призна, че фермерският живот не е за нея и професионалната й реализация е на първо място. Така тя значително улесни Иван в своето решение, който от началото на предаването уточни, че търси жена, с която да създаде семейство. Именно Даниела беше момичето, което спечели първата романтична изненада и получи първата истинска целувка от Иван.

Иван и Даниела:

Много по-драматична беше развръзката в био комплекса на Свилен, който избра Ваня за своя половинка.

Решението му бе напълно неочаквано за Лори, която призна в ефир, че се е почувствала предадена и че спира да търси любовта. Свилен е единственият участник, който има брак зад гърба си, поради което беше и най-предпазлив в своя избор. В неговата ферма не се стигна до интимни моменти, но чувствата бяха едни от най-силните.

Как са продължили отношенията между Свилен и Ваня (на снимката в началото) и Иван и Даниела, ще разберем следващия четвъртък, когато ще бъде излъчен финалния епизод на „Фермер търси жена”. Тогава своя окончателен избор ще направят и последните двама фермери – Димитър и Стефан.

Гледай видео запис от епизода онлайн